Ponovo radi povratna veza Madrid-Minhen!

Da li je Modrić sledeći? Ugledni španski nedeljnik Don Balon piše da je sjajni hrvatski vezista na meti bavarskog velikana.

Fudbal 23.04.2017 | 14:30
Ponovo radi povratna veza Madrid-Minhen!
Dva ogromna kluba, dva velikana evropskog fudbala. Real Madrid i Bajern Minhen. A znate kako se ono kaže - sličan se sličnom raduje. Nisu mali broj puta do sada ovi klubovi vodili velike bitke na terenu, takva je upravo bila u ovogodišnjem četvrtfinalu Lige šampiona kada su Kraljevi izašli kao pobednici. Ali, isto tako nisu ni mali broj puta poslovali i kupovali igrače jedni od drugih.

Jer, objektivno iz Real Madrida i Bajerna se ne ide tako lako, to mora da bude neki veliki i dostojan klub, a ova dva velikana su svakako kompatibilna po tom pitanju.

Poslednja vest koja nam dolazi iz Španije kaže da bi apiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić mogao na leto da napusti Real Madrid i preseli se u Bajern, a sve to piše ugledni španski nedeljnik Don Balon.

Kako se navodi, Bavarci su za standardnog člana Madriđana spremni da plate 35.000.000 evra i na taj nacin reše problem u veznom radu koji će nastati nakon što Ćabi Alonso ode u penziju.

Real i Bajern prilično dobro sarađujuju poslednjih godina u prelaznom roku, iz Madrida u Minhen išli su Arjen Roben i upravo Alonso, kao i trener Karlo Anćeloti, a u suprotnom smeru Toni Kros.

Modrić je u Real stigao pre pet godina iz Totenhema, a ima ugovor do 2020. godine.

Ćabi Alonso stigao u Bajern 2014. godine za 10.000.000 evra, a istog leta Toni Kros je otišao u Madrid za 30.000.000 evra. Hamit Altintop otišao je bez obeštećenja u Real, dok je Arjen Roben stigao u Madrid za cenu od 24.000.000 evra.

Na sve ovo dodajmo i to da je Real Madrid bio i te kako zainteresovan za Roberta Levandovskog, a to je ujedno mogao da bude i najveći transfer od pomenutih.

Bajern je za predstojeće leto već obezbedio potpise defanzivca Niklasa Zulea, ali iSebastijana Rudija koji nastupa na poziciji veziste, tako da bi onda on mogao da bude jedna od zamena za Alonsa. 

Videćemo da li će Bajern posegnuti za Modrićem.  I da li će ga Real dati.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar