Врхунац лудила и бесмисао модерног фудбала - како ово одбити?!

Преговори Тјанђина и Дијега Косте увелико трају, Бразилац ће овог лета постати далеко, далеко најплаћенији фудбалер света. . .

Фудбал 22.04.2017 | 17:00
Врхунац лудила и бесмисао модерног фудбала - како ово одбити?!
Где има дима има и ватре, тако се каже! Па, ако је оно зимус био дим, ово је сада ватра. Под двоструком вињетом - ексклузивно и последња вест - реномирани Скај спорт вечерас јавља да је кинеска Тјанђин обновио преговоре око ангажовање Дијега Косте из Челсија, да су они у току и да постоји сасвим реална могућност да посао буде закључен у догледно време. 

Подсетимо, Кинези су у јануру покушавали да убеде Бразилца, чак се може рећи да су били јако близу, но то што нису успели из прве није их спутало, па су започели другу рунду. Исти извор наводи да има потврду од власника Тјанђина Шуа Јухуија да преговори увелико трају.  

Скај даље пише да су Кинези сптемни да Дијега Косту учине далеко најплаћенијим фудбалером света, тако што ће му дати плату од 775.000 евра недељно, када се одбију све таксе и порези?! На годишњем нивоу то би износило баснословних 37.200.000! 

Врхунац лудила и тотална бесмисао модерног фудбала? Шта кажете?   

Примера ради, по уговору који му истиче у лето 2019, Коста у Челсију зарађује 180.000евра за седам дана. 

Незадовољство које тиња код Бразилца и честе размирице са тренером Плаваца Антонијом Контеом могле би само да убрзају читаву ствар.   

Мислите да постије неке дилеме? Може ли уопште толики новац да се одбије?

Дијего Коста је у 2017. постигао само три гола за Челси... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар