Тим сезоне у Премијер лиги: Ни Златана, ни Алексиса Санчеза!

Челси и Тотенхем доминирају! Ово је ТИМ ГОДИНЕ у Премијер лиги! Фудбалери су изабрали - ово је идеалних 11 у Премијер лиги за сезону 2016/17. Прилично офанзивно. Да ли се слажете са избором?

Фудбал 20.04.2017 | 13:30
Тим сезоне у Премијер лиги: Ни Златана, ни Алексиса Санчеза!
Док Играч године у Премијер лиги у избору професионалних фудбалера тек треба да буде проглашен - знамо тим године!

Удружење професионалних фудбалера Енглеске (ПФА) у најбољи тим Премијер лиге у овој сезони уврстило је по четворицу играча Челсија и Тотенхема, пренели су данас британски медији.

Најбољи играчи првенства Енглеске играју у Лондону! Челси и Тотенхем су, наиме, најзаступљенији тимови у тиму сезоне Премијер лиге.

Лондонски ривали, главни и малтене једини преостали кандидати за титулу, дали су по четири представника у “репрезентативну селекцију“. Испред Челсија ту су Н’Голо Канте, Еден Азар(обојица су кандидати за играча године), Гери Кејхил и Давид Луиз, док Тотенхем заступајуДеле Али, Хери Кејн и бекови Дани Роуз и Кајл Вокер.

На голу недодирљиви Давид Де Хеа из Манчестер јунајтеда, преостала два места попунили су Ливерпулов Садио Мане и Евертонов Ромелу Лукаку, са 24 гола најбољи стрелац Премијер лиге.

Иначе, и Кејн и Лукаку су на списку кандидата за награду играч године, али у најбољем тиму Премијер лиге нема преостале двојице потенцијалних лауреата - Златана Ибрахимовића и Алексиса Санчеза.

Шта да мисле Златан и Алексис?

У финалу избора за Играча године у Премијер лиги налазе се Златан Ибрахимовић (Манчестер јунајтед), Алексис Санчез (Арсенал), Ромелу Лукаку (Евертон), Еден Азар (Челси), Нголо Канте (Челси) и Хари Кејн (Тотенхем). С обзиром на тајминг објављивања листе финалиста, а потом и иделаног тима, намеће се питање - имају ли Ибрахимовић и Санчез шансе да буду проглашени за најбољег ако их нема у идеалних 11?

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар