Tim sezone u Premijer ligi: Ni Zlatana, ni Aleksisa Sančeza!

Čelsi i Totenhem dominiraju! Ovo je TIM GODINE u Premijer ligi! Fudbaleri su izabrali - ovo je idealnih 11 u Premijer ligi za sezonu 2016/17. Prilično ofanzivno. Da li se slažete sa izborom?

Fudbal 20.04.2017 | 13:30
Tim sezone u Premijer ligi: Ni Zlatana, ni Aleksisa Sančeza!
Dok Igrač godine u Premijer ligi u izboru profesionalnih fudbalera tek treba da bude proglašen - znamo tim godine!

Udruženje profesionalnih fudbalera Engleske (PFA) u najbolji tim Premijer lige u ovoj sezoni uvrstilo je po četvoricu igrača Čelsija i Totenhema, preneli su danas britanski mediji.

Najbolji igrači prvenstva Engleske igraju u Londonu! Čelsi i Totenhem su, naime, najzastupljeniji timovi u timu sezone Premijer lige.

Londonski rivali, glavni i maltene jedini preostali kandidati za titulu, dali su po četiri predstavnika u “reprezentativnu selekciju“. Ispred Čelsija tu su N’Golo Kante, Eden Azar(obojica su kandidati za igrača godine), Geri Kejhil i David Luiz, dok Totenhem zastupajuDele Ali, Heri Kejn i bekovi Dani Rouz i Kajl Voker.

Na golu nedodirljivi David De Hea iz Mančester junajteda, preostala dva mesta popunili su Liverpulov Sadio Mane i Evertonov Romelu Lukaku, sa 24 gola najbolji strelac Premijer lige.

Inače, i Kejn i Lukaku su na spisku kandidata za nagradu igrač godine, ali u najboljem timu Premijer lige nema preostale dvojice potencijalnih laureata - Zlatana Ibrahimovića i Aleksisa Sančeza.

Šta da misle Zlatan i Aleksis?

U finalu izbora za Igrača godine u Premijer ligi nalaze se Zlatan Ibrahimović (Mančester junajted), Aleksis Sančez (Arsenal), Romelu Lukaku (Everton), Eden Azar (Čelsi), Ngolo Kante (Čelsi) i Hari Kejn (Totenhem). S obzirom na tajming objavljivanja liste finalista, a potom i idelanog tima, nameće se pitanje - imaju li Ibrahimović i Sančez šanse da budu proglašeni za najboljeg ako ih nema u idealnih 11?

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar