Оставио је вјереник, па сад поново ужива!

Каролина Вознијацки се забавља са НБА шампионом! Некада прва тенисерка света а сада 11. на ранг листи, Каролина Вознијацки, упустила се у нову везу са спортистом. После ирског голфера Рорија Мекилроја, забавља се са кошаркашем Сан Антонио Спарса, Дејвидом Лијем.

Тенис 23.04.2017 | 22:15
Оставио је вјереник, па сад поново ужива!
Ова 26-годишња Данкиња је седам година старијег Лија упознала током својих америчких припрема, па су се заједнички тренинзи у теретани претворили и у више од обичног познанства.

Она је у јануару 2014. објавила веридбу са Мекилројем, али је само четири месеца касније исту прекинуо момак из Северне Ирске, који је схватио да је у том тренутку "брак за њега превише озбиљан корак".

Напуштена од свог вереника, Каролина је трагала за новим изабраником до прошлог лета. Тада је почела да се интезивно дружи са Лијем, који је годину дана раније као члан Голден Стејта освојио НБА титулу.

Вознијацки и 206 цм високи крилни центар, који је 2010. и 2013. био учесник Ол-стар меча, а од прошлог августа је у Сан Антоију, решили су да више не скривају своју везу. Данска тенисерка је то и потврдила облачењем Лијевог дреса пред синоћни плеј-оф наступ Спарса, у коме су дошли до 2-0 у тријумфима против Мемфиса чији је тренер био изузетно незадовољан суђењем.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар