Ostavio je vjerenik, pa sad ponovo uživa!

Karolina Voznijacki se zabavlja sa NBA šampionom! Nekada prva teniserka sveta a sada 11. na rang listi, Karolina Voznijacki, upustila se u novu vezu sa sportistom. Posle irskog golfera Rorija Mekilroja, zabavlja se sa košarkašem San Antonio Sparsa, Dejvidom Lijem.

Tenis 23.04.2017 | 22:15
Ostavio je vjerenik, pa sad ponovo uživa!
Ova 26-godišnja Dankinja je sedam godina starijeg Lija upoznala tokom svojih američkih priprema, pa su se zajednički treninzi u teretani pretvorili i u više od običnog poznanstva.

Ona je u januaru 2014. objavila veridbu sa Mekilrojem, ali je samo četiri meseca kasnije istu prekinuo momak iz Severne Irske, koji je shvatio da je u tom trenutku "brak za njega previše ozbiljan korak".

Napuštena od svog verenika, Karolina je tragala za novim izabranikom do prošlog leta. Tada je počela da se intezivno druži sa Lijem, koji je godinu dana ranije kao član Golden Stejta osvojio NBA titulu.

Voznijacki i 206 cm visoki krilni centar, koji je 2010. i 2013. bio učesnik Ol-star meča, a od prošlog avgusta je u San Antoiju, rešili su da više ne skrivaju svoju vezu. Danska teniserka je to i potvrdila oblačenjem Lijevog dresa pred sinoćni plej-of nastup Sparsa, u kome su došli do 2-0 u trijumfima protiv Memfisa čiji je trener bio izuzetno nezadovoljan suđenjem.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar