Уговор из снова и дупло већа плата за Мурињовог специјалца!

Андер Ерера продужиће наредних дана уговор са Манчестер Јунајтедом.

Фудбал 23.04.2017 | 22:00
Уговор из снова и дупло већа плата за Мурињовог специјалца!
Андер Ерера следећи је фудбалер Манчестер Јунајтеда који вежба потпис. Шпански везиста ускоро ће продужити уговор са клубом са Олд Трафорда, а по новом споразуму зарађиваће чак 143.000 евра недељно, односно 7.000.000 по сезони.

Жозе Мурињо жели да под хитно обезбеди дугорочан останак свог значајног играча, аЕрера је у недељном дербију са Челсијем био без конкуренције најбољи фудбалер Црвених ђавола. Осим што је дао гол, маестрално је спаковао у џеп Едена Азара, па је заслужио награду у виду новог уговора.

Искусни фудбалер средине терена је од доласка Португалца на клупу постао главни шраф иако су постојале дилеме како ће се уклопити у замисли новог тренера. Јунајтед је зато још на почетку сезоне почео преговоре са Ерериним агентима и врло брзо очекује се да посао буде озваничен.

Шпанац има актуелни уговор до лета 2018. године са Црвеним ђаволима, а на Олд Трафорд је стигао пре три године из Атлетик Билбаа за 34.700.000 евра. У Манчестер Јунајтеду не очекују да ће имати проблеме приликом преговора, на крају крајева имају и велики новац као адут.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар