Ugovor iz snova i duplo veća plata za Murinjovog specijalca!

Ander Erera produžiće narednih dana ugovor sa Mančester Junajtedom.

Fudbal 23.04.2017 | 22:00
Ugovor iz snova i duplo veća plata za Murinjovog specijalca!
Ander Erera sledeći je fudbaler Mančester Junajteda koji vežba potpis. Španski vezista uskoro će produžiti ugovor sa klubom sa Old Traforda, a po novom sporazumu zarađivaće čak 143.000 evra nedeljno, odnosno 7.000.000 po sezoni.

Žoze Murinjo želi da pod hitno obezbedi dugoročan ostanak svog značajnog igrača, aErera je u nedeljnom derbiju sa Čelsijem bio bez konkurencije najbolji fudbaler Crvenih đavola. Osim što je dao gol, maestralno je spakovao u džep Edena Azara, pa je zaslužio nagradu u vidu novog ugovora.

Iskusni fudbaler sredine terena je od dolaska Portugalca na klupu postao glavni šraf iako su postojale dileme kako će se uklopiti u zamisli novog trenera. Junajted je zato još na početku sezone počeo pregovore sa Ererinim agentima i vrlo brzo očekuje se da posao bude ozvaničen.

Španac ima aktuelni ugovor do leta 2018. godine sa Crvenim đavolima, a na Old Traford je stigao pre tri godine iz Atletik Bilbaa za 34.700.000 evra. U Mančester Junajtedu ne očekuju da će imati probleme prilikom pregovora, na kraju krajeva imaju i veliki novac kao adut.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar