Треба сачувати фирме "Агрокора"

Министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић учествовао је на данашњем састанку ресорних министара земаља региона у којима је присутан капитал "Агрокора" гдје су размијењене информација и постигнут договор о координисању мјера и активности за очување фирми у саставу тог хрватског концерна. Састанак је одржан у влади Србије.

Босна и Херцеговина 19.04.2017 | 15:55
Треба сачувати фирме "Агрокора"
„Са своје стране ја сам упознао министре са стањем у Босни и Хецеговини. Закључили смо да у наредном периоду међусобно координирамо, размијенујемо информације и разговарамо са представницима Хрватске која је сада практично повјерилац цијелог Агрокора, да су наша очекивања да у процесу санације и реструктуирања учествују професионалци који би предложили најбоље потезе, а такођер смо тражили да добављачи како они у Хрватској тако и изван Хрватске имају једнак третман, да се не ремети право на наплату и стварају неки други приоритети“, казао је министар Шаровић за ТВ1.

Састанак је био користан и ја очекујем да се у наредним данима сретнемо са представницима хрватске Владе, закључио је он.

(Вијести.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

тики

19.04.2017 14:15

Све је прднуло у чабар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштењачина

19.04.2017 17:01

Паметан човјек, чувај се Мирко да опет не одеш у притвор, јер ниси све потписано испоштовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

19.04.2017 19:23

Је ли то због Немање Васица јер он прави аргета пастете у Прњавору?

ОДГОВОРИТЕ