Баварци грме: РЕАЛна пљачка!

"Ниједну грешку нисмо направили ми на мечу, направио их је главни судија и оне су одлучиле његов исход“, каже Арјен Робен.

Фудбал 19.04.2017 | 14:00
Баварци грме: РЕАЛна пљачка!
Минхен је разочаран, покраден и понижен. Не могу Баварци да опросте Виктору Касаијучетири кардиналне грешке које су битно одлучиле исход реванша четвртфинала Лиге шампиона. 

На страну неспорни квалитет Реала, посебно Кристијана Роналда, Бајерн је, мора се то рећи опљачкан, а то тврди и Холанђанин Арјен Робен.

„Наравно да смо опљачкани. Знате да никада не увијам ништа, штета је што је судија покварио овако лепу утакмицу. Цео свет је могао да гледа сјајан окршај два велика тима и сјајних играча на терену. Било је задовољство гледати овај дуел, али…“, застао је на тренутак потиштени Робен, па наставио:

„Онда се деси да дође неки тамо судија и одлучи сам овако важну утакмицу. Не волим да причам о суђењу, сматрам да увек треба гледати себе и водити рачуна о индивидуалним грешкама. Међутим, у овом случају, ниједну грешку нисмо направили ми на утакмици, направио их је главни судија, а то су биле грешке које су одлучиле меч“, напоменуо је Робен.

Холанђанин је био суров према мађарском судији.

„Утакмица у Мадриду је требало да буде лепа реклама за фудбал, а уместо тога рекламирала је човека са пиштаљком“, поручио је крилни нападач Бајерна.

И тренер Бајерна Карло Анчелоти имао је замерке на суђење после меча, а медији издвајају да се заложио за увођење видео технологије којом би се утврдили спорни детаљи као рецимо други жути за Артура Видала у 84. минуту.

Тијаго Алкантара сматра да то није неопходно, већ да постоји много лакше решење.

„Није ствар увести видео технологију. Утакмице морају да суде квалитетне судије. Овај који је судио нама у реваншу направио је грешке које нису достојне Лиге шампиона“, поручио је везиста Бајерна.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЛОПОВЛУК

19.04.2017 12:53

БАНДИТЛУК И ЛОПОВЛУК ШПАНСКИХ КЛУБОВА. ПРВО ЈЕ БАРСЕЛОНА УКРАЛА УТАКМИЦУ ПРОТИВ ПАРИЗА НА ОЧИГЛЕД МИЛИОНА СУДИЈА ЈЕ СВИРАО ДВА НЕПОСТОЈЕЋА ПЕНАЛА НАКОН ВАЉАЊА ОНОГ БРАЗИЛСКОГ МАГАРЕТА ПА ОНДА И УРУГВАЈСКОГ МАГАРЕТА. КАКАВ МАФИЈАШЛУК. САД И ОВАЈ ПРВО ИЗБАЦИ ИГРАЧА БАЈЕРНА А НИЈЕ НИ БИО ФАУЛ , А ОНДА ОФСАЈД ИЗ НЕБА СЕ ВИДИ ОНОГ ПОТРУГАЛСКОГ МАГАРЕТА. КАКО СЕ НАМЈЕШТА ТИМ СПАНЦИМА. БИЈЕДНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

офсајд

19.04.2017 14:59

И вечерас ће Барси судити кашаркашке фаулове.

Name

Гробари Милици

19.04.2017 15:09

Ја колико пута цовек реце магарац.

ОДГОВОРИТЕ