Bavarci grme: REALna pljačka!

"Nijednu grešku nismo napravili mi na meču, napravio ih je glavni sudija i one su odlučile njegov ishod“, kaže Arjen Roben.

Fudbal 19.04.2017 | 14:00
Bavarci grme: REALna pljačka!
Minhen je razočaran, pokraden i ponižen. Ne mogu Bavarci da oproste Viktoru Kasaijučetiri kardinalne greške koje su bitno odlučile ishod revanša četvrtfinala Lige šampiona. 

Na stranu nesporni kvalitet Reala, posebno Kristijana Ronalda, Bajern je, mora se to reći opljačkan, a to tvrdi i Holanđanin Arjen Roben.

„Naravno da smo opljačkani. Znate da nikada ne uvijam ništa, šteta je što je sudija pokvario ovako lepu utakmicu. Ceo svet je mogao da gleda sjajan okršaj dva velika tima i sjajnih igrača na terenu. Bilo je zadovoljstvo gledati ovaj duel, ali…“, zastao je na trenutak potišteni Roben, pa nastavio:

„Onda se desi da dođe neki tamo sudija i odluči sam ovako važnu utakmicu. Ne volim da pričam o suđenju, smatram da uvek treba gledati sebe i voditi računa o individualnim greškama. Međutim, u ovom slučaju, nijednu grešku nismo napravili mi na utakmici, napravio ih je glavni sudija, a to su bile greške koje su odlučile meč“, napomenuo je Roben.

Holanđanin je bio surov prema mađarskom sudiji.

„Utakmica u Madridu je trebalo da bude lepa reklama za fudbal, a umesto toga reklamirala je čoveka sa pištaljkom“, poručio je krilni napadač Bajerna.

I trener Bajerna Karlo Ančeloti imao je zamerke na suđenje posle meča, a mediji izdvajaju da se založio za uvođenje video tehnologije kojom bi se utvrdili sporni detalji kao recimo drugi žuti za Artura Vidala u 84. minutu.

Tijago Alkantara smatra da to nije neophodno, već da postoji mnogo lakše rešenje.

„Nije stvar uvesti video tehnologiju. Utakmice moraju da sude kvalitetne sudije. Ovaj koji je sudio nama u revanšu napravio je greške koje nisu dostojne Lige šampiona“, poručio je vezista Bajerna.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

LOPOVLUK

19.04.2017 12:53

BANDITLUK I LOPOVLUK ŠPANSKIH KLUBOVA. PRVO JE BARSELONA UKRALA UTAKMICU PROTIV PARIZA NA OČIGLED MILIONA SUDIJA JE SVIRAO DVA NEPOSTOJEĆA PENALA NAKON VALJANJA ONOG BRAZILSKOG MAGARETA PA ONDA I URUGVAJSKOG MAGARETA. KAKAV MAFIJAŠLUK. SAD I OVAJ PRVO IZBACI IGRAČA BAJERNA A NIJE NI BIO FAUL , A ONDA OFSAJD IZ NEBA SE VIDI ONOG POTRUGALSKOG MAGARETA. KAKO SE NAMJEŠTA TIM SPANCIMA. BIJEDNO.

ODGOVORITE
Name

ofsajd

19.04.2017 14:59

I večeras će Barsi suditi kašarkaške faulove.

Name

Grobari Milici

19.04.2017 15:09

Ja koliko puta covek rece magarac.

ODGOVORITE