Агрокор тема код Вучића

Српски премијер Александар Вучић, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић и министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић састаће се у сриједу с министрима трговине и економије из Словеније, Црне Горе и БиХ, како би разговарали о ситуацији везаној за пословање концерна Агрокор, саопштено је из Владе Србије.

Србија 18.04.2017 | 21:34
Агрокор тема код Вучића
Састанку у Београду присуствоваће министар за економски развој и технологију у Влади Словеније Здравко Почивалшек, министарка економије у Влади Црне Горе Драгица Секулић и министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић. 

"Циљ је сутрашњег састанка да видимо што је свака држава појединачно урадила, те да одлучимо какве су даљње могућности за заједничко дјеловање", казао је уочи сутрашњег састанка министар Љајић.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зоол

18.04.2017 20:16

Ма стисните Мисковица да оним лоповским парама купи Меркатор С комплетно све у Србији и врати Српске фирме у Српске руке.Тиме би се смањило знатно учешће Хрватске робе на Српским полицама.Сметала им једна Српска чоколадица е сад им треба то вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

19.04.2017 04:54

Браво,тако је