Agrokor tema kod Vučića

Srpski premijer Aleksandar Vučić, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović sastaće se u srijedu s ministrima trgovine i ekonomije iz Slovenije, Crne Gore i BiH, kako bi razgovarali o situaciji vezanoj za poslovanje koncerna Agrokor, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Srbija 18.04.2017 | 21:34
Agrokor tema kod Vučića
Sastanku u Beogradu prisustvovaće ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju u Vladi Slovenije Zdravko Počivalšek, ministarka ekonomije u Vladi Crne Gore Dragica Sekulić i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović. 

"Cilj je sutrašnjeg sastanka da vidimo što je svaka država pojedinačno uradila, te da odlučimo kakve su daljnje mogućnosti za zajedničko djelovanje", kazao je uoči sutrašnjeg sastanka ministar Ljajić.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zool

18.04.2017 20:16

Ma stisnite Miskovica da onim lopovskim parama kupi Merkator S kompletno sve u Srbiji i vrati Srpske firme u Srpske ruke.Time bi se smanjilo znatno učešće Hrvatske robe na Srpskim policama.Smetala im jedna Srpska čokoladica e sad im treba to vratiti.

ODGOVORITE
Name

S

19.04.2017 04:54

Bravo,tako je