Ово је жена најлуђег диктатора

Док се о Ким Џонг-Уну знају бројне пикантерије и уврнути детаљи, његова жена је права мистерија.

Свијет 18.04.2017 | 11:40
Ово је жена најлуђег диктатора
Од тога да је забранио венчања и сахране, убио брата, течу и питање кога све не члана породице и чињеници да је уредио државу без елементарних људских права, где је све подређено елити - односно њему, није тешко закључити како Ким Џонг Ун нема баш неке квалитете које чине доброг мужа.

Али, његова жена је сасвим друга прича - барем према оно мало детаља које њен супруг дозволи да се пласирају у јавност. Другарица Ри Сол-Ју наводно је рођена између 1985. и 1989, мада нико не зна тачно, а наводи се како јој то и није право име, већ псеудоним.

Њена породица део је севернокорејске политичке елите, а бројни извори тврде како је она цео живот одгајана да му буде супруга, као и уосталом бројне девојке које су биле примерених година за, данас-сутра, венчање с Кимом.

Завршила је средњу школу у Пјонгјангу и студирала музику у Кини, што није ништа необично будући да је познато да је Ким велики обожавалац плеса и песме, а у женама види неког "чија је дужност да га забављају".



Наводно је неко време била део оркестра Унхасу и имала је неколико јавних наступа. Севернокорејске власти и полиција спровели су строге мере уништења свих материјала који приказују Ри Со-Ју у тој фази живота, јер сада више није примерена чињеница да је певала другима осим њему.

Осим тога, она је била и активна атлетичарка и такмичила се на Азијском атлетском првенству које је одржано у Јужној Кореји.

До њиховог упознавања и брака није дошло јер је Ри Киму "запела за око", већ зато што је његов отац, предосећајући да је лошег здравственог стања пре можданог удара, договорио његов брак 2008, а он се и остварио 2009, писао је ББЦ.

И док се понекад појављује на разним друштвеним маршевима и манифестацијама са својим супругом, забележени су дуги периоди - од чак годину до две, кад Ри Сол-Ју уопште није било могуће видети. Спекулисало се тада да је Ким можда убио, али мање драстичне идеје кажу како јој Ким забрањује изласке као "тренинг дисциплине".



Претпоставља се да пар има двоје деце - једно рођено 2010. и једно рођено 2012, што се поклапа с њеним дуготрајним нестанком из јавности. У то време је у Северној Кореји у посети био кошаркашки идол Ким Јонг-Уна, Денис Родман, који је по повратку у САД изјавио британском Сану како је вођа добио ћерку, здраву наследницу.

Кимово лудило иде толико далеко у опсесији ликом свог деде и утемељитеља државе Ким-Ил Сунга, да је наводно обавио велик број пластичних операција како би што више личио на њега.

Осим тога, анонимни извор из севернокорејске владе изјавио је како је Ким тражио да се његовој жени раније индукује порођај због сасвим уврнутог разлога, како би се дете родило крајем 2012, кад се обележава 100 годишњица рођења Ким Ил Сунга - без обзира на здравствене ризике за мајку и дете. Дете се наводно зове Ју-Ае.

Будући да воли певачице, не чуди што је Ким у оркестру Унхасу имао још једну девојку пре Ри Сол-Ју, а она је наводно наставила да му буде љубавница и у браку. Љубавна веза између Ким Џонг-Уна и Хјон Сонг-Вол се одиграла 2007.

Она и још 12 других познатих музичара одведени су пред стрељачки вод 20. августа 2013. док су њихове породице биле присиљене да гледају како их убијају машинкама.



"Публика" са смакнућа је одведена у затвор, а након тога се о њима више ништа није чуло. Могуће је да је Хјон настрадала по наредби Кимове супруге или да је пресудило то што је порнографски филм са снимком неке од оргија севернокорејске елите завршио у Кини, а о томе је у јужнокорејским медијима говорила плесачица која је пребегла из Северне Кореје.

У Северној Кореји наводно постоји тзв. Пета дивизија, харем од око 2000 жена којима је задатак да забављају партијске функционере и да с њима спавају после тога. Таква пракса постоји још од Ким-Ил-Сунга, који је своју улогу "оца нације" схватио врло дословно. Наводно је и сам Ким-Ил Сунг користио услуге плесачица-проститутки и зачео с њима велик број ванбрачне деце, а наставио ју је Ким Џонг-Ун.

Оргије се наводно организују и с девојчицама-девицама од којих су неке старе тек 13 година. По девојке у школе долазе војници који их одводе и упозоравају да ништа не смеју да кажу породици јер ће бити убијене. Кад их одведу, девојке воде прво код лекара, да се утврди да ли су девице.

Ако јесу, тинејџерке ће постати део тзв. "јединице за задовољство". Тамо ће добити титулу "забављачице за одрасле" која стоји на располагању државној и војној елити. Девојке траже државни агенти, који у школама налазе "високе и лепе" младе жене које жели да "тренирају" у хотелу у Пјонгјангу.

(Информер)

Коментари / 34

Оставите коментар
Name

зеница

18.04.2017 09:49

Да! Бас се види диктатура на лицима ових око њега

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2017 11:46

Не знам за друге, али ја бих му жену опалио са задовољством.

Name

Роњаку

18.04.2017 13:07

Ух брате Ре и мене је косоока куцкица налозила.

Name

дзонимала

19.04.2017 18:57

Мала је ка рибица,сад отисао по рибицу!!!

Name

Босанац

20.04.2017 06:40

Јок ба, воли га!

Name

малиса

18.04.2017 09:50

Кроз цио текст се провлачи ријеч "наводно", што значи "рекла-казала". Жена му је лијепа све остало су шпекулације

ОДГОВОРИТЕ
Name

пророк

18.04.2017 09:56

Да он упозна Додика видио би шта је диктатура и могао би од њега и Ким нешто да научи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

18.04.2017 10:18

Запад је спасавао и нас у бивсој Југославији од диктатуре. Изговор њихов за окупацију цитаве планете. Данас се полако али сигурно претварамо у њихово робље и ходамо унезвјерени улицама са извадјеном дусом.

Name

Думине

18.04.2017 10:16

Све рекла казала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

18.04.2017 10:24

Сјеверна кореја је једина земља која јос увијек брани свој суверенитет који јој је одузет раздвајањем Кореја захваљујуци то американцима који сада зеле да уведу наводну демократију на свој нацин.Сјеверна кореја никога није напала вец се само брани од потенцијалних нападаца и на то има потпуно право...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да смо као Сјеверна Кореја .

18.04.2017 15:56

Цијела европа је покорена од Американаца .Сјеверној Кореји се дивим на свим постигнутим резултатима. Кад је њима добар њихов предсједник засто мени неби био.Није ми ниста лосе уцинио нити је ста од нас украо. Погледајте каквису васи???????? Све су покраки сто се могло узети и кудцевам веца диктатура.

Name

мини

20.04.2017 11:13

Тацно тако! И гарантујем да су пуно сретнији од нас. Гледају своја посла, никога не дирају, цувају своје, па нека је и диктатор, сигурно им је боље него да су под пластом лазне демократије.

Name

Микиц

21.04.2017 06:24

Како сте глупи...зар мислите да га сви воле и обозавају...добро је само онима који су уз њега...обицни народ пати, гладан, јадан, ал не смије ниста урадити јер иду одмах стријељања и убиства. Да ли бисте ви који га подрзавате дали своју кцерку од 13,14 година да буде забављацица функционерима. Срам да вас буде. Замислите само сто јос постоји сто ми не знамо

Name

Дарио

18.04.2017 10:36

А засто је најлудји..зато сто западни медији тако хоце да га замисљамо..лик је нормалан и то су показали неовисни извјестаји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

18.04.2017 11:26

Диктатор зато сто нема ни долара кредита,сто јаца одбрану земље да белосвјетске психопате неби сириле своју демократију бомбама од 11тона.Прескупо су кореанци крвљу платили своју слободу управо овим демократама да би сада поклекли и јефтино продали своју козу.Бујрум багро

ОДГОВОРИТЕ
Name

труе

18.04.2017 13:02

Зивио Ким Дзонг Ун,не дај багри да на рацун демократије срусе дрзаву увале кредите и то је та демократија.Гдје је УСА усла ту процвјетала дрога,криминал и досао ММФ,ирак,либија,авганистан,југославија,сирија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

18.04.2017 13:43

Тачан коментар.

Name

Док Холидеј

18.04.2017 13:18

Данасњи ,,каубоји,,се ниста не разликују од оних ,,каубоја,,из хиладу осамсто и неке,само је технологија напредовала,све остало је исто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сина

18.04.2017 13:24

Имам друга који живи у Хрватској и који је само прошле године два пута ишао у Сјеверну Кореју. Иначе се бави спортским менаџментом. Он, који је тамо био више од десет пута не усудјује се да каже како је тамо. Разговарали смо више пута и сваки пут ми говори да су они дјелови које је он видио више него одлични за живот. Ишао је по школама, клубовима у многим градовима, тражећи талентовану дјецу. За све има само ријечи хвале. Све је средјено, чисто и одише дисциплином. Оно што њих разликује од нас јесте ОПАСАН ред, рад и дисциплина. Режим и партија су на првом мјесту, као и држава. Сви су образовани и запослени.А шта ми имамо? Диктатора, редове незапслених на Заводима и испред страних амбасада. Благо нама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вида

18.04.2017 13:41

Овај коментар личи истлни.

Name

ффгј

18.04.2017 13:26

Који пристрасан и монтиран текст. Нема смисла, ништа, ама баш ништа лоше нам нису чинили. Њега су створили управо његови противници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све Ŝто Запад Осуђује

18.04.2017 13:27

сигурно је све љуцкије и мормалније него на демоктатском западу који све лаже ,ако се не слуŝа !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали људи

18.04.2017 14:49

Не знам колико си Кореанаца среао. Тај Буца је мозда висок 155 цм и има око 60 кг. Изгледа као див у поредјењу са супругом. Она је око 150 цм или низа. Ако си и ти пендуљак па навали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитри Медведов

18.04.2017 14:59

који је 163 цм гледа Ким Јонг-ил крацег за отприлике 3-4 цм.Они су због лосе исхране стали с растом. Могуцно је и да се зене у породици те имају и девијације у генима. Гдје и како они неког могу да сретно него у породици. Рат није рјесење, али и С. Кореји мора доци некакав крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мини

20.04.2017 11:28

Засто јој мора доци крај? засто? Ста они икоме раде? Нападају ли, сметају ли коме? Ста?

Name

Бн

18.04.2017 18:35

Ста то раде или граде Бих диктаторици нису ниста саградили без кредита.Сјеверна кореа има војску индустрију,ста ми имамо.Захваљујуци насим дивним диктаторицима немамо ниста.И ми хи јос велицамо срамота..

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

20.04.2017 13:51

Не знам сто вам требају ббц ратнохускацки памфлети, ал ајд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Певац

20.04.2017 15:13

Куроња и малаџони, ви сте изгледа дужни код своје куће, па се палите на нешто што не можете имати. Прво се одужите па онда ударајте по косооким.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамизовић

21.04.2017 00:21

Размислите мало, ко је најлуђи диктатор. Милионер кабадахија и расиста са офуцаном лисицом на глави или Ким Јонг Ун лидер земље која настоји да очува своју независост и који никада није дао нити једну изјаву против било ког народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

21.04.2017 04:32

Незна се који је болеснији, тај диктатор или ви који га подржавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

21.04.2017 05:40

Јадна сиротиња, он узива док други хљеба немају годинама и смију се по наредби за медије. Као нас Ким Дудук са својом криминалном хоботницом. Сад јос ако га Амери оплету заврсице као сви болесници диктатори, дно људске врсте, најгоре сто це ова залудјена глупава сиротиња само настрадати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

21.04.2017 05:46

Када процитам многе коментаре овдје, јасно је да нама као и њима нема спаса, да су нама мозгови у тоталном ауту. Никада ми нецемо бити дио нормалног свијета. Сто јест јест никад нисмо били ни близу да будемо, послије нам је свако други крив. Зао ми омладине насе кад видим како старији размисљају, ниста им добра оставити нецемо. Бјезите омладино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинџа корњача

21.04.2017 07:23

Ајде ти, паметњаковићу, предложи нешто паметно, па нас извуци из ове канализације, нас незналице. Реци нешто паметно, ако ниси један од оних који нм већ година говоре "добро".

Name

ре Ниндза корњаца

21.04.2017 08:46

Није цовјек паметњаковиц вец је паметан и све је лијепо објаснио, гдје лези проблем и да само мислимо да смо најпаметнији, стета сто теби није нацртао да схватис да си у огромној вецини која је својим размисљањем и поданиством тудјем мозгу и довела овај нас несретни народ гдје је сада. Само ријетки разумију ста смо себи урадили назадним размисљањима али они су вец или отисли или се боре да оду одавде, не моземо ми вјецити комунисти без цизме и врховног водје слијепца, зато нас нема ни на мапи зивота. И није канализација вец септицка јама, да је канализација до сада би негдје одвела ову прљавстину, медјутим код нас се све спекло и траје 1000 година. Тунел без излаза са таквим размисљањима.