Ћаби Алонсо и сукоб са Рафом због трудне жене!

Играч се није повиновао шефу струке!

Фудбал 18.04.2017 | 15:30
Ћаби Алонсо и сукоб са Рафом због трудне жене!
Један од најбољих тактичара у свету фудбала, али и тренер који баш и није чувен по томе што зна са људима. Ћаби Алонсо је био његов миљеник још из ливерпулских дана, али шпански везиста, који на крају ове сезоне иде у пензију, у интервјуу за Ел Паис открива како се у Реалу покварио његов однос са Рафом Бенитезом.

Све због супруге у блаженом стању. Реал је играо против Интера у Лиги шампиона, Ћабијева животна сапутница била је у трудовима..

“Рекао сам Рафи да не могу да путујем са тимом у таквој ситуацији. Само да се уверим да ће све да прође како треба. Ако буде у реду, сешћу одмах у авион и састајем се са тимом. Али Рафа то није прихватио, а ја сам морао да донесем одлуку. Остао сам са породицом. Никад се нисам покајао“, присећа се Алонсо, који се вечарас враћа на стадион “Сантјаго Бернабеу“.

Сада у дресу Бајерна, који ће у Мадриду покушати да надокнади гол заостатка из првог четвртфиналног судара са Реалом у Лиги шампиона (1:2).

“Има тимова које анализираш, покушаваш да нађеш начин да их затвориш, да их спречиш да играју по крилима или кроз центар. Али са Реалом не можеш тако. У том тиму је толико талента, толико вештине на свим позицијама... Тешко је зауставити их. Могу да постигну гол на толико начина. То се нама у Мадриду десило са Лионелом Месијем. Мислиш и мислиш о томе како да га зауставиш, а онда он крене и претрчи тројицу. Како то да предвидиш? Реал је такав тим. Мораш да играш добро, али и да имаш мало среће, а да њима баш не буде добар дан“, искрен је Алонсо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар