Ćabi Alonso i sukob sa Rafom zbog trudne žene!

Igrač se nije povinovao šefu struke!

Fudbal 18.04.2017 | 15:30
Ćabi Alonso i sukob sa Rafom zbog trudne žene!
Jedan od najboljih taktičara u svetu fudbala, ali i trener koji baš i nije čuven po tome što zna sa ljudima. Ćabi Alonso je bio njegov miljenik još iz liverpulskih dana, ali španski vezista, koji na kraju ove sezone ide u penziju, u intervjuu za El Pais otkriva kako se u Realu pokvario njegov odnos sa Rafom Benitezom.

Sve zbog supruge u blaženom stanju. Real je igrao protiv Intera u Ligi šampiona, Ćabijeva životna saputnica bila je u trudovima..

“Rekao sam Rafi da ne mogu da putujem sa timom u takvoj situaciji. Samo da se uverim da će sve da prođe kako treba. Ako bude u redu, sešću odmah u avion i sastajem se sa timom. Ali Rafa to nije prihvatio, a ja sam morao da donesem odluku. Ostao sam sa porodicom. Nikad se nisam pokajao“, priseća se Alonso, koji se večaras vraća na stadion “Santjago Bernabeu“.

Sada u dresu Bajerna, koji će u Madridu pokušati da nadoknadi gol zaostatka iz prvog četvrtfinalnog sudara sa Realom u Ligi šampiona (1:2).

“Ima timova koje analiziraš, pokušavaš da nađeš način da ih zatvoriš, da ih sprečiš da igraju po krilima ili kroz centar. Ali sa Realom ne možeš tako. U tom timu je toliko talenta, toliko veštine na svim pozicijama... Teško je zaustaviti ih. Mogu da postignu gol na toliko načina. To se nama u Madridu desilo sa Lionelom Mesijem. Misliš i misliš o tome kako da ga zaustaviš, a onda on krene i pretrči trojicu. Kako to da predvidiš? Real je takav tim. Moraš da igraš dobro, ali i da imaš malo sreće, a da njima baš ne bude dobar dan“, iskren je Alonso.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar