Потресно писмо дјевојке коју је силовао Роналдо...!

Након што је немачки "Шпигл" објавио информацију да је фудбалер Кристијано Роналдо пре неколико година силовао девојку, а потом јој платио 375. 000 да повуче тужбу, процурело је и писмо које је жртва, годину дана након инцидента, написала фудбалеру. Иако се у судској погодби обавезала на ћутање, девојка је инсистирала да се Роналду обрати посредством писма.

Фудбал 19.04.2017 | 23:00
Потресно писмо дјевојке коју је силовао Роналдо...!
Наиме, силовање се догодило средином јуна 2009. године у Лас Вегасу, непосредно након што је фудбалер прешао из Манчестера Јунајтида у Реал Мадрид.

Како је "Блиц" раније писао, фудбалер и жртва су се срели на једној журки у Лас Вегасу, након чега су разменили бројеве телефона, а потом је несрећна девојка дошла у фудбалеров хотелски апартман.

"Одмах по доласку у апартмен, Роналдо је позвао девојку да му се придружи у џакузију. Дао јој је купаћи костим, кренуо за њим док се пресвлачила. Тада ју је пољубио, али то му није било довољно . Девојка је желела да се придружи остатку друшта које је било у апартману, али јој Роналдо то није дозволи. Зграбио ју је и бацио на кревет. Покушала је да се одбрани" стоји у инцијалном тексту који је "Шпигл" објавио пре три дана, а који је настао увидом у информације које је објавио пројеката "Фудбал ликс"

Међутим, сада је објављен и део писма које је жртва написала Роналду.

- Заскочио си ме отпозади, са белом бројаницом око врата. Упорно сам вриштала "Не, не, не!" и преклињала те да престанеш, никада у животу нисам била тако уплашена - наводи жртва у потресном писму упућеном славном фудбалеру и додаје:

- Волела бих да могу свету да кажем ко си ти у ствари - закључује на крају писма несрећна девојка.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар