Potresno pismo djevojke koju je silovao Ronaldo...!

Nakon što je nemački "Špigl" objavio informaciju da je fudbaler Kristijano Ronaldo pre nekoliko godina silovao devojku, a potom joj platio 375. 000 da povuče tužbu, procurelo je i pismo koje je žrtva, godinu dana nakon incidenta, napisala fudbaleru. Iako se u sudskoj pogodbi obavezala na ćutanje, devojka je insistirala da se Ronaldu obrati posredstvom pisma.

Fudbal 19.04.2017 | 23:00
Potresno pismo djevojke koju je silovao Ronaldo...!
Naime, silovanje se dogodilo sredinom juna 2009. godine u Las Vegasu, neposredno nakon što je fudbaler prešao iz Mančestera Junajtida u Real Madrid.

Kako je "Blic" ranije pisao, fudbaler i žrtva su se sreli na jednoj žurki u Las Vegasu, nakon čega su razmenili brojeve telefona, a potom je nesrećna devojka došla u fudbalerov hotelski apartman.

"Odmah po dolasku u apartmen, Ronaldo je pozvao devojku da mu se pridruži u džakuziju. Dao joj je kupaći kostim, krenuo za njim dok se presvlačila. Tada ju je poljubio, ali to mu nije bilo dovoljno . Devojka je želela da se pridruži ostatku društa koje je bilo u apartmanu, ali joj Ronaldo to nije dozvoli. Zgrabio ju je i bacio na krevet. Pokušala je da se odbrani" stoji u incijalnom tekstu koji je "Špigl" objavio pre tri dana, a koji je nastao uvidom u informacije koje je objavio projekata "Fudbal liks"

Međutim, sada je objavljen i deo pisma koje je žrtva napisala Ronaldu.

- Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala "Ne, ne, ne!" i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena - navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:

- Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari - zaključuje na kraju pisma nesrećna devojka.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar