Сале Станојевић у петак потписује милионски уговор!

Биће тренер Одиону Игалу!

Фудбал 19.04.2017 | 22:30
Сале Станојевић у петак потписује милионски уговор!
Није се дуго начекао. Очигледно да је Александар Саша Станојевић оставио добар утисак на Далеком истоку, иако је у децембру остао без посла у Пекинг Ентерпрајзу. Али већ од петка поново ће бити за кормилом једног кинеског суперлигаша. Овај пут Чанчун Јатаија.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, договор је постигнут у Немачкој, а споразум ће бити потписан на две године. Бивши тренер Партизана би по сезони требало да зарађује 1.300.000 долара.

Али имаће доста посла. Чангчун је баш отпустио Ли Јанг Соа пошто је екипа у првих пет кола освојила само бод и налази се на зачељу кинеске Суперлиге, иако је летос издвојила 23.300.000 евра само за бившег нападача Вотфорда Одиона Игала.

Ту је и Мађар Саболч Хусти, бивши везиста Хановера, Зенита и Ајнтрахта,  те офанзивни везни из Бразила Марињо... Али резултата није било, па су у Чангчуну решили да се врате добро опробаном рецепту.

Наиме, тамо су са успехом већ радили бројни тренери са простора бивше Југославије. Светозар Шапурић у два наврата, па Драган Окука, Марио Тот, затим и Славиша Стојановић.

Сада је ред да се покаже Стојановић, који је са београдским црно-белима два пута био првак Србије и једном освојио Куп. По одласку из Србије водио је Далијен, па Пекинг Гуоан, Макаби Хаифу и Пекинг Ентерпрајз.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар