Sale Stanojević u petak potpisuje milionski ugovor!

Biće trener Odionu Igalu!

Fudbal 19.04.2017 | 22:30
Sale Stanojević u petak potpisuje milionski ugovor!
Nije se dugo načekao. Očigledno da je Aleksandar Saša Stanojević ostavio dobar utisak na Dalekom istoku, iako je u decembru ostao bez posla u Peking Enterprajzu. Ali već od petka ponovo će biti za kormilom jednog kineskog superligaša. Ovaj put Čančun Jataija.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, dogovor je postignut u Nemačkoj, a sporazum će biti potpisan na dve godine. Bivši trener Partizana bi po sezoni trebalo da zarađuje 1.300.000 dolara.

Ali imaće dosta posla. Čangčun je baš otpustio Li Jang Soa pošto je ekipa u prvih pet kola osvojila samo bod i nalazi se na začelju kineske Superlige, iako je letos izdvojila 23.300.000 evra samo za bivšeg napadača Votforda Odiona Igala.

Tu je i Mađar Sabolč Husti, bivši vezista Hanovera, Zenita i Ajntrahta,  te ofanzivni vezni iz Brazila Marinjo... Ali rezultata nije bilo, pa su u Čangčunu rešili da se vrate dobro oprobanom receptu.

Naime, tamo su sa uspehom već radili brojni treneri sa prostora bivše Jugoslavije. Svetozar Šapurić u dva navrata, pa Dragan Okuka, Mario Tot, zatim i Slaviša Stojanović.

Sada je red da se pokaže Stojanović, koji je sa beogradskim crno-belima dva puta bio prvak Srbije i jednom osvojio Kup. Po odlasku iz Srbije vodio je Dalijen, pa Peking Guoan, Makabi Haifu i Peking Enterprajz.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar