Предсједник Ријеке: И ја ћу да играм против Динама!

У Ријеци се припрема велика фешта. . .

Фудбал 21.04.2017 | 11:30
Предсједник Ријеке: И ја ћу да играм против Динама!
Иако има "само" четири бода више од загребачког Динама, Ријека се нада и очекује опрву титулу првака Хрватске у својој историји.

До краја првенства остало је још осам кола, али у Ријеци не могу ни да замисле другачији сценарио од оног да трофеј намењен најбољем у хрватском фудбалу кружи у отвореном аутобусу улицама Ријеке и околних места.

Динамо је (до ове сезоне) апсолутни владар хрватског фудбала, дешавало се да поједине сезоне заврши и са неколико десетина бодова предности у односу на првог до себе. Ова сезона би, заиста, могла да буде другачија.

До краја такмичења и Ријеку и Динамо очекују мечевеи са сплитским Хајдуком, а у последњем, 36. колу, 27. маја, Ријека ће угостити Загрепчане.

После ремија са Динамом прошле недеље, био је одушевљен издањем Ријеке:

"Ако будемо овако играли и имали такву атмосферу никоне може да нас скине са врха. Судбину држимо у својим рукама. Срце ми је било пуно задовољства и среће док сам гледао утакмицу против Динама. То је она Ријека о којој сам сањао када сам долазио", изјавио је први човек НК Ријека, 52-годишњи Дамир Мишковић.

Мишковић је велика звезда у приморском граду. Ријечки "Нови лист" пише да је протеклог викенда, када су га видели на пијаци, одговарао на само једно питање: "Председниче, хоћемо ли да будемо прваци ове сезоне?".

Мишковић им је лаковски одговарао да је Ријека најбоља о чему сведочи и податак да лидер на табели још од септембра, као и да се не обазире на "утицај спољних сила на ток и регуларност првенства"

А онда је овај бизнисмен, блиски пословни сарадник богатог италијанског привредника Габријеле Волпија (власник Ватерчоло клуба Про Реко и ријечког Приморја), испалио да намерава да се региструје као фудбалер како би против Динама одиграо последњих 15 минута!

Да ли се Мишковић шалио или је ово стварно његов план, видећемо 27. маја.

Хм, можете ли да замислите председника Звезде Светозара Мијаиловића или председника Партизана Милорада Вучелића да ураде нешто тако?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар