Predsjednik Rijeke: I ja ću da igram protiv Dinama!

U Rijeci se priprema velika fešta. . .

Fudbal 21.04.2017 | 11:30
Predsjednik Rijeke: I ja ću da igram protiv Dinama!
Iako ima "samo" četiri boda više od zagrebačkog Dinama, Rijeka se nada i očekuje oprvu titulu prvaka Hrvatske u svojoj istoriji.

Do kraja prvenstva ostalo je još osam kola, ali u Rijeci ne mogu ni da zamisle drugačiji scenario od onog da trofej namenjen najboljem u hrvatskom fudbalu kruži u otvorenom autobusu ulicama Rijeke i okolnih mesta.

Dinamo je (do ove sezone) apsolutni vladar hrvatskog fudbala, dešavalo se da pojedine sezone završi i sa nekoliko desetina bodova prednosti u odnosu na prvog do sebe. Ova sezona bi, zaista, mogla da bude drugačija.

Do kraja takmičenja i Rijeku i Dinamo očekuju mečevei sa splitskim Hajdukom, a u poslednjem, 36. kolu, 27. maja, Rijeka će ugostiti Zagrepčane.

Posle remija sa Dinamom prošle nedelje, bio je oduševljen izdanjem Rijeke:

"Ako budemo ovako igrali i imali takvu atmosferu nikone može da nas skine sa vrha. Sudbinu držimo u svojim rukama. Srce mi je bilo puno zadovoljstva i sreće dok sam gledao utakmicu protiv Dinama. To je ona Rijeka o kojoj sam sanjao kada sam dolazio", izjavio je prvi čovek NK Rijeka, 52-godišnji Damir Mišković.

Mišković je velika zvezda u primorskom gradu. Riječki "Novi list" piše da je proteklog vikenda, kada su ga videli na pijaci, odgovarao na samo jedno pitanje: "Predsedniče, hoćemo li da budemo prvaci ove sezone?".

Mišković im je lakovski odgovarao da je Rijeka najbolja o čemu svedoči i podatak da lider na tabeli još od septembra, kao i da se ne obazire na "uticaj spoljnih sila na tok i regularnost prvenstva"

A onda je ovaj biznismen, bliski poslovni saradnik bogatog italijanskog privrednika Gabrijele Volpija (vlasnik Vaterčolo kluba Pro Reko i riječkog Primorja), ispalio da namerava da se registruje kao fudbaler kako bi protiv Dinama odigrao poslednjih 15 minuta!

Da li se Mišković šalio ili je ovo stvarno njegov plan, videćemo 27. maja.

Hm, možete li da zamislite predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića ili predsednika Partizana Milorada Vučelića da urade nešto tako?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar