Ђанфранко Зола отпустио самог себе!

Истина, у 22 кола остварио је само две победе!

Фудбал 18.04.2017 | 10:30
Ђанфранко Зола отпустио самог себе!
Био је вансеријски играч, али изгледа није тако талентован тренер. И Ђанфранко Зола нема комплекс који би га спречавао да то јавно каже. Чувени италијански фудбалер поднео је оставку на место тренера Бирмингем Ситија после пораза од Бартона на домаћем терену (0:2).

“Отпустио сам сам себе“, искрен је бо Зола, мада му резултати баш и нису дозвољавали да се превише куражи с обзиром на то да је у 22 лигашке утакмице у Чемпионшипу остварио само две победе.

Није ни чудо што су зато против Бартона и навијачи Плаваца викали: Зола напоље! Бирмингем је три кола пре краја сезоне само три бода изнад зоне испадања.

“Није да одустајем. Једноставо, Бирмингем заслужује бољег од мене. Зашто да останем ако не осећам да не могу да помогнем играчима. Жао ми је, осећам се баш лоше“.

Зола је, подсетимо, функцију тренера Бирмингема преузео у децембру после контроверзне оставке Герија Ровета. Клуб ће у наредим данима одлучити шта ће са Золинимдосадашњим помоћницима, међу којима је још један прослављени Италијан Пјерлуиђи Казираги.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар