Видео: Навијачи Брендбија ривале гађају мртвим пацовима!

Навијачи Брендбија гађали су у понедељак мртвим пацовима играче највећег ривала Копенхагена.  Јер свињске главе више нису новост - мртвим пацовима на противника?! Ово нисмо очекивали од Данаца.

Фудбал 18.04.2017 | 10:00
Видео: Навијачи Брендбија ривале гађају мртвим пацовима!
Неколико беживотних тела ових животиња нашло се на терену приликом корнера гостију, а играчи који су се ту затекли су их избацивали шутирањем.

Међутим, ово није много помогло домаћину, Копенхаген је славио 1:0 на најтежем гостовању, први пут од 2013, те стекао 13 бодова предности седам кола пре краја Суперлиге.

Копенхаген је тако на корак од друге узастопне, а 12. титуле шампиона Данске. За овај тим играју и двојица Срба – Андрија Павловић и Урош Матић.



Навијачи Барселоне су шокирали свет када су некадашњег миљеника Луиса Фига, већ тада Реаловог играча, гађали свињском главом. Међутим, Данци су отишли корак даље, па смо на утакмици Брондбија и Копенхагена видели једну навијачки новотарију. Коју баш и не можемо да објаснимо.

Навијачи Брондбија су, наиме, мртвим пацовима гађали госте?! Да, да, добро сте прочитали, избројали смо три пацова, мада не искључујемо могућност да их је било више.

Зашто баш пацови? То и нас занима. Па ако знате нешто о томе јавите нам. Можда ћемо морати да питамо Андрију Павловића или Уроша Матића, који су били на терену.
Иначе, њихов Копенхаген је голом Словенца Бењамина Вербича славио са 1:0 и предност над другопласираним Брондбијем увећао на 13 поена.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар