Video: Navijači Brendbija rivale gađaju mrtvim pacovima!

Navijači Brendbija gađali su u ponedeljak mrtvim pacovima igrače najvećeg rivala Kopenhagena.  Jer svinjske glave više nisu novost - mrtvim pacovima na protivnika?! Ovo nismo očekivali od Danaca.

Fudbal 18.04.2017 | 10:00
Video: Navijači Brendbija rivale gađaju mrtvim pacovima!
Nekoliko beživotnih tela ovih životinja našlo se na terenu prilikom kornera gostiju, a igrači koji su se tu zatekli su ih izbacivali šutiranjem.

Međutim, ovo nije mnogo pomoglo domaćinu, Kopenhagen je slavio 1:0 na najtežem gostovanju, prvi put od 2013, te stekao 13 bodova prednosti sedam kola pre kraja Superlige.

Kopenhagen je tako na korak od druge uzastopne, a 12. titule šampiona Danske. Za ovaj tim igraju i dvojica Srba – Andrija Pavlović i Uroš Matić.



Navijači Barselone su šokirali svet kada su nekadašnjeg miljenika Luisa Figa, već tada Realovog igrača, gađali svinjskom glavom. Međutim, Danci su otišli korak dalje, pa smo na utakmici Brondbija i Kopenhagena videli jednu navijački novotariju. Koju baš i ne možemo da objasnimo.

Navijači Brondbija su, naime, mrtvim pacovima gađali goste?! Da, da, dobro ste pročitali, izbrojali smo tri pacova, mada ne isključujemo mogućnost da ih je bilo više.

Zašto baš pacovi? To i nas zanima. Pa ako znate nešto o tome javite nam. Možda ćemo morati da pitamo Andriju Pavlovića ili Uroša Matića, koji su bili na terenu.
Inače, njihov Kopenhagen je golom Slovenca Benjamina Verbiča slavio sa 1:0 i prednost nad drugoplasiranim Brondbijem uvećao na 13 poena.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar