Спалетију већ спаковани кофери у Роми!

Монћи доводи свог специјалца за освајање европских трофеја! Изгледа да су се будући сарадници у Вечном граду Монћи и Балдини усагласили око имена новог шефа струке римске Вучице.

Фудбал 21.04.2017 | 21:30
Спалетију већ спаковани кофери у Роми!
Сезона још није готова, Рома још увек званично нема новог спортског директора и на тренерској столици се још увек налази Лучано Спалети, али се многе ствари већ увелико знају.

Тако каже добро упућени Коријере дело спорт, који пише да су се будући сарадници Монћи и Франко Балдини усагласили око имена новог шефа струке римске Вучице, а то је Унај Емери.

За сјајног шпанског стратега се може рећи да је Монћијев специјалац за освајање европских трофеја, с обзиром да је од 2013. до 2016. Севиљи донео три узастопне Лиге Европе. Емери је од прошлог лета на клупи Пари Сен Жермена, али се већ дуго прича да се неће задржати на Парку принчева, где су му озбиљно замерили испадање из Лиге шампиона.

Коријере се ипак ограђује, уз напомену да још увек није потпуно сигурно да ли ће Емеринапустити Париз, као и да се председник Роме Џејмс Палота још увек нада да ће Спалетиостати у клубу.

Други избор у Риму је чудотворац из Бергама Ђан Пјеро Гасперини, који је већ рекао да му прија повезивање са Вучицом, али да нема намеру да буде – други или трећи избор римског клуба.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар