Spaletiju već spakovani koferi u Romi!

Monći dovodi svog specijalca za osvajanje evropskih trofeja! Izgleda da su se budući saradnici u Večnom gradu Monći i Baldini usaglasili oko imena novog šefa struke rimske Vučice.

Fudbal 21.04.2017 | 21:30
Spaletiju već spakovani koferi u Romi!
Sezona još nije gotova, Roma još uvek zvanično nema novog sportskog direktora i na trenerskoj stolici se još uvek nalazi Lučano Spaleti, ali se mnoge stvari već uveliko znaju.

Tako kaže dobro upućeni Korijere delo sport, koji piše da su se budući saradnici Monći i Franko Baldini usaglasili oko imena novog šefa struke rimske Vučice, a to je Unaj Emeri.

Za sjajnog španskog stratega se može reći da je Monćijev specijalac za osvajanje evropskih trofeja, s obzirom da je od 2013. do 2016. Sevilji doneo tri uzastopne Lige Evrope. Emeri je od prošlog leta na klupi Pari Sen Žermena, ali se već dugo priča da se neće zadržati na Parku prinčeva, gde su mu ozbiljno zamerili ispadanje iz Lige šampiona.

Korijere se ipak ograđuje, uz napomenu da još uvek nije potpuno sigurno da li će Emerinapustiti Pariz, kao i da se predsednik Rome Džejms Palota još uvek nada da će Spaletiostati u klubu.

Drugi izbor u Rimu je čudotvorac iz Bergama Đan Pjero Gasperini, koji je već rekao da mu prija povezivanje sa Vučicom, ali da nema nameru da bude – drugi ili treći izbor rimskog kluba.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar