Зидан и сљедеће сезоне тренер Реала!

Без обзира на резултат у Примери и Лиги шампиона, пише мадридска Марка.

Фудбал 19.04.2017 | 13:00
Зидан и сљедеће сезоне тренер Реала!
Реал Мадрид улази у веома важну недељу у којој ће играти реванш меч против Реал Мадрида у четвртфиналу Лиге шампиона, али и Ел Класико против Барселоне. И то улази тако што зна да ће Зинедин Зидан остати тренер и после 30. јуна без обзира на резултат у Примери и Лиги шампиона, пише мадридска Марка. Иако је сам Француз унео сумњу пре десетак дана.

Зидан има пуну подршку председника Флорентина Переза. Тако је било, тако је и остало. Када су новинари претходних недеља питали Зидана да ли ће остати тренер говорио је "постоји друга особа којој можете да се обратите". А то је управо Перез.

За разлику од претходних тренера, Зидан поверење није градио на резултатима - које је свакако и имао - већ на слепом веровању у начин на који он води екипу. И начин на који се опходи према лидерима тима, али и према навијачима.

Зиданов уговор истиче у јуну 2018. године, за сада се не размишља о продужетку уговора јер је тренерски посао такав да зависи од меча до меча, али када је следећа сезона у питању Зидан ће бити главни.

Већ је почео да прави нацрте за њу, а када су потенцијална појачања у питању питаће се управо Француз.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар