Zidan i sljedeće sezone trener Reala!

Bez obzira na rezultat u Primeri i Ligi šampiona, piše madridska Marka.

Fudbal 19.04.2017 | 13:00
Zidan i sljedeće sezone trener Reala!
Real Madrid ulazi u veoma važnu nedelju u kojoj će igrati revanš meč protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i El Klasiko protiv Barselone. I to ulazi tako što zna da će Zinedin Zidan ostati trener i posle 30. juna bez obzira na rezultat u Primeri i Ligi šampiona, piše madridska Marka. Iako je sam Francuz uneo sumnju pre desetak dana.

Zidan ima punu podršku predsednika Florentina Pereza. Tako je bilo, tako je i ostalo. Kada su novinari prethodnih nedelja pitali Zidana da li će ostati trener govorio je "postoji druga osoba kojoj možete da se obratite". A to je upravo Perez.

Za razliku od prethodnih trenera, Zidan poverenje nije gradio na rezultatima - koje je svakako i imao - već na slepom verovanju u način na koji on vodi ekipu. I način na koji se ophodi prema liderima tima, ali i prema navijačima.

Zidanov ugovor ističe u junu 2018. godine, za sada se ne razmišlja o produžetku ugovora jer je trenerski posao takav da zavisi od meča do meča, ali kada je sledeća sezona u pitanju Zidan će biti glavni.

Već je počeo da pravi nacrte za nju, a kada su potencijalna pojačanja u pitanju pitaće se upravo Francuz.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar