Почео састанак о ''Агрокору''

У сједишту Федералне Владе у Сарајеву у току је састанак представника бх. компанија добављача Агрокора.

Босна и Херцеговина 17.04.2017 | 11:43
Почео састанак о ''Агрокору''
Састанком предсједава федерални министар развоја, предузетништва и обрта Амир Зукић.

Након што је прошле седмице федерални премијер Фадил Новалић разговарао с директорима фирми кћерки Агрокора у БиХ, Федерална влада намјерава сагледати комплетну ситуацију у БиХ и све евентуалне посљедице настале кризом у овој хрватској компанији.

Састанку присуствују представници највећих фирми добављача и то Акове, АС Гроуп, Бимала, Цоца Цоле, Мегамиxа, Меглеа, Милкоса, Перутнине и Виолете. Осим њих, присутан је и члан управе Раиффеисен Банк БиХ Хериберт Фернау.

У раду овог скупа учествује и предсједница Синдиката радника трговине и услужних дјелатности БиХ Мерсиха Бешировић.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

АГРОКОРУ НЕ ВОЛИМ ТЕ ВИШЕ,ИМЕ ТИ СЕ ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ

17.04.2017 09:51

Сад ће Руси преузети Агрокор,преузеце га православна организација МАРШАЛ ГРУПА! Кад га преузму име неће мијењати само ће замијенити писмо,умјесто латинице биће ћирилица јер Руси разумију само ћирилицу! Баш ме занима хоће ли лупати табле Агрокору кад буду ћириличне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

17.04.2017 11:03

Не знам дали це лупати табле али ти бас лупаш.Није ствар ко це га преузети овде је проблем да добављаче не уништи.Примјера ради само овде присутној Виолети је дужан преко милион марака а то угрожава и само пословање те здраве фирме као и осталих који имају потраживања.Цирилица и остала Србовања немају везе са овим.

Name

ре зоол

17.04.2017 12:11

Немој да бринеш,Руси ће преузети и обавезе и потраживања,потразивања ће наплатити а обавезе измирити! Ко лупета видјеце се у наредном периоду!

Name

БОБА

17.04.2017 10:51

БИТНО ЈЕ ДА КРИМИНАЛ ЦВЈЕТА А РАДНИЦИ РАДЕ ЗА ЧЕТРИСТО МАРАКА ТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ АЛИ СЕКТОР СЕКЈУРИТИ И РАДНИЦИ СУ СЕ УВЕЗАЛИ СА МНОГИМА ТАКО ДА И ОНИ ВИДЕ ПОНЕКУ КОРИСТ ЂАВО ЈЕ ОДНИО СВЕ СВИ ДОБРО ЖИВЕ АЛИ ЧУЈ СА ЧЕТРИСТО МАРАКА ЕКСПЕРТА НЕМА КОЈИ БИ ОВО ИСПИТАО ОВАЈ РАТ ЈЕ БИО НАЈЗАНИМЉИВИЈИ ЗА НАРОД МИ ТО МОРАМО ПРИЗНАТИ КАО СВИ ЕКСТРА ЖИВЕ А У ПОЗАДИНИ СЕ КРИЈУ ДРУГЕ СТВАРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

17.04.2017 11:24

Законом треба забранити трговачке компаније са преко 200 радника. У том случају ово се не би могло дешавати.

ОДГОВОРИТЕ