Звезда пред дерби: Милић ОУТ! Ко ће на крило?!

Михаило Ристић или Џон Руиз. . .

Фудбал 17.04.2017 | 10:30
Звезда пред дерби: Милић ОУТ! Ко ће на крило?!
Био је одређене скепсе, бар код дела навијача, али Немања Милић је показао у појединим тренуцима да може да буде Звездин адут у шампионској трци са Партизаном. Имао је крилни фудбалер, у одсуству Џона Руиза, неколико солидних партија, постигао је и два гола (Спартак из Москве и Младост Лучани) и фоно сарађивао са старим знанцем Марком Петковићем.

Међутим, у финишу прбог полувремена на Бањици повредио је примицач. И чини се да ће му та повреда угасити жељу да се нађе међу Звездин стартерима за 154.вечити дерби. То практично значи да ће поред неприкосновоеног Плавшића крилну позицију покривати Михаило Ристић или Џон Руиз.

Костариканац се вратио после повреде зглоба, одиграо последњих 20 минута против чачанског Борца, пре тога је наступао и за Б тим у судару са Чукаричким. Са друге стране Михаило Ристић је добар део меча против Рада провео на природној позицији. Ту је био и у судару са Борцем.

Стручни штаб Црвене звезде има дилему, али чини се да је крилној позицији тренутно ближи Џон Руиз. Иако није у топ форми Костариканац би требало да има велики допринос у дефанзиви, пошто се Партизан у доброј мери ослања на офанзивне излете и центаршутеве Мирослава Вулићевића.

Такође, није занермарљива чињеница да би дерби због повреде могао да пропусти Душан Анђелковић. А његово место би требало да заузме поменути Михаило Ристић. Без обзира што је Стефан Милошевић у последње време почео да добија шансу.

Напад Црвене звезде предводиће Ричмонд Боаћи, а у поставу би требало да се врати Мичел Доналд. Он је пропусти меч са Борцем због лакше повреде.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар