Zvezda pred derbi: Milić OUT! Ko će na krilo?!

Mihailo Ristić ili Džon Ruiz. . .

Fudbal 17.04.2017 | 10:30
Zvezda pred derbi: Milić OUT! Ko će na krilo?!
Bio je određene skepse, bar kod dela navijača, ali Nemanja Milić je pokazao u pojedinim trenucima da može da bude Zvezdin adut u šampionskoj trci sa Partizanom. Imao je krilni fudbaler, u odsustvu Džona Ruiza, nekoliko solidnih partija, postigao je i dva gola (Spartak iz Moskve i Mladost Lučani) i fono sarađivao sa starim znancem Markom Petkovićem.

Međutim, u finišu prbog poluvremena na Banjici povredio je primicač. I čini se da će mu ta povreda ugasiti želju da se nađe među Zvezdin starterima za 154.večiti derbi. To praktično znači da će pored neprikosnovoenog Plavšića krilnu poziciju pokrivati Mihailo Ristić ili Džon Ruiz.

Kostarikanac se vratio posle povrede zgloba, odigrao poslednjih 20 minuta protiv čačanskog Borca, pre toga je nastupao i za B tim u sudaru sa Čukaričkim. Sa druge strane Mihailo Ristić je dobar deo meča protiv Rada proveo na prirodnoj poziciji. Tu je bio i u sudaru sa Borcem.

Stručni štab Crvene zvezde ima dilemu, ali čini se da je krilnoj poziciji trenutno bliži Džon Ruiz. Iako nije u top formi Kostarikanac bi trebalo da ima veliki doprinos u defanzivi, pošto se Partizan u dobroj meri oslanja na ofanzivne izlete i centaršuteve Miroslava Vulićevića.

Takođe, nije zanermarljiva činjenica da bi derbi zbog povrede mogao da propusti Dušan Anđelković. A njegovo mesto bi trebalo da zauzme pomenuti Mihailo Ristić. Bez obzira što je Stefan Milošević u poslednje vreme počeo da dobija šansu.

Napad Crvene zvezde predvodiće Ričmond Boaći, a u postavu bi trebalo da se vrati Mičel Donald. On je propusti meč sa Borcem zbog lakše povrede.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar