Зидан: Реал је Исков дом, али...

"Наших 24 фудбалера могу да буду носиоци игре у сваком клубу ван Мадрида и зато морам и квалитетне да држим на клупи. То се неће променити у наредном периоду", каже тренер Реала.

Фудбал 18.04.2017 | 13:30
Зидан: Реал је Исков дом, али...
Тренер мадридског Реала Зинедин Зидан тврди да је “Сантијаго Бернабеу” и даље Исков дом иако га не пушта да игра често ове сезоне.

Повод за ову изјаву била је сјајна партија везисте на гостовању у Хихону где је са два поготка донео Краљевском клубу победу над Спортингом (3:2). Чињеница да Иско не добија често прилику да буде стандардан у Реалу повећава спекулације око његове даље каријере у престоници Шпаније.

“Иско? Одиграо је сјајан меч и заслужио га је. Донео нам је победу, направио је разлику и срећан сам због њега. Мадрид је његов дом, а са онаквом игром и онаквим голоом могу да кажем да је био импресиван. Могао је и раније да постигне још неки, можда и хет-трик… Срећан сам због њега, показао је данас да има карактер”, похвалио је Зидан везисту после меча.

Да нисте били непоштени према њему?

“Такве ствари се дешавају играчима који не играју често. Наших 24 фудбалера могу да буду носиоци игре у сваком клубу ван Мадрида и то је оно што ми отежава посао јер морам квалитетне да држим на клупи. Опет, држим се позитивних ствари, то се неће променити, увек ће бити оваква ситуација јер сам приморан да доносим овакве одлуке. Иско је показао да је велики играч, али је и цео тим одиграо добар меч. Разочаран сам једино што смо лако примили два гола, али је резултат био фер на крају”, поручио је Зидан.

Очигледно је да ће Иско и поред бљеска у Хихону против Бајерна да “фасује” клупу у уторак.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар