Zidan: Real je Iskov dom, ali...

"Naših 24 fudbalera mogu da budu nosioci igre u svakom klubu van Madrida i zato moram i kvalitetne da držim na klupi. To se neće promeniti u narednom periodu", kaže trener Reala.

Fudbal 18.04.2017 | 13:30
Zidan: Real je Iskov dom, ali...
Trener madridskog Reala Zinedin Zidan tvrdi da je “Santijago Bernabeu” i dalje Iskov dom iako ga ne pušta da igra često ove sezone.

Povod za ovu izjavu bila je sjajna partija veziste na gostovanju u Hihonu gde je sa dva pogotka doneo Kraljevskom klubu pobedu nad Sportingom (3:2). Činjenica da Isko ne dobija često priliku da bude standardan u Realu povećava spekulacije oko njegove dalje karijere u prestonici Španije.

“Isko? Odigrao je sjajan meč i zaslužio ga je. Doneo nam je pobedu, napravio je razliku i srećan sam zbog njega. Madrid je njegov dom, a sa onakvom igrom i onakvim goloom mogu da kažem da je bio impresivan. Mogao je i ranije da postigne još neki, možda i het-trik… Srećan sam zbog njega, pokazao je danas da ima karakter”, pohvalio je Zidan vezistu posle meča.

Da niste bili nepošteni prema njemu?

“Takve stvari se dešavaju igračima koji ne igraju često. Naših 24 fudbalera mogu da budu nosioci igre u svakom klubu van Madrida i to je ono što mi otežava posao jer moram kvalitetne da držim na klupi. Opet, držim se pozitivnih stvari, to se neće promeniti, uvek će biti ovakva situacija jer sam primoran da donosim ovakve odluke. Isko je pokazao da je veliki igrač, ali je i ceo tim odigrao dobar meč. Razočaran sam jedino što smo lako primili dva gola, ali je rezultat bio fer na kraju”, poručio je Zidan.

Očigledno je da će Isko i pored bljeska u Hihonu protiv Bajerna da “fasuje” klupu u utorak.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar