Трамп од Путина да научи правила

Трампов инстинкт је да ради све супротно од оног што је радио њего претходник Барак Обама - сматра бивши амерички дипломата Џон Брејди Кислинг.

Свијет 15.04.2017 | 08:55
Трамп од Путина да научи правила
Доналду Трампу недостаје међународно искуство и на Москви и осталима је да га науче правилима игре, сматра бивши амерички дипломата Џон Брејди Кислинг, који упозорава америчког председника да не иде у ескалацију напетости са Русијом.

Кислинг за РТ каже да је Трампов инстинкт да ради све супротно од оног што је радио њего претходник Барак Обама.

Кислинг је један из групе од преко двадесетак америчких обавештајних ветерана који су потписали отворено писмо Трампу. У том документу, који је објављен након што су САД лансирале ракете на ваздухопловну базу у Сирији, они су позвали америчког председника да спречи даљу ескалацију напетости са Русијом због Сирије, што би лако могло довести но нуклеарног конфликта.

Према његовим речима, циљ би требало да буде научити Трампа, а Русија мора да уради више него досада да би објаснила како међународна заједница може да уради оно што је потребно у Сирији.

– Владимир Путин има много више искуства и његов ривал ће морати да научи “правила игре” - додао је Кислинг.

(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Росия

15.04.2017 06:59

Наполеон,хитлер,османлије и сада нато ,сви они су освајања завршили код Православаца и тамо хвала Богу пропали јер су их Православци уништили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коо

15.04.2017 11:10

Хајд' сто је Наполеон, нека је, али Хитлер је заврсио код комуниста а о Османлијама нисам никад цуо да су их Православци тукли?

Name

гле

15.04.2017 07:39

ДА СУ ПАМЕТНИ БОРИЛИ БИ СЕ КО ЦЕ ВИСЕ ЗАСЕАТИ ЗИТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.04.2017 07:41

Какав Трамп,не пита се он ту ништа,има он иза себе јеврејско-масонски лоби који му говори шта да ради.Не сме он без њиховог одобрења било шта да уради. Уосталом као и сви амерички председници који су до сада исто имали иза себе те лобије.Они стварају у свету кризе,ратове, склапају мир...Па наши сви политичари су под њиховом контролом и сви спроводе овде само што им они нареде, па видите да ниједном политичару не фали ништа овде.Све изборе у бившим Балканским државама САД организује на којима наш народ само тобоже бира политичаре које они пусте у оптицај,и наравно власт узимају политичари које су они американци унапред одредили.То је последица колонијалне владавине коју они американци врше овде на Балкану,а и шире у региону и осталом поробљеном свету.Ми обични људи ту заиста ништа не можемо,а никад нисмо ни могли.Једино ако нас Северна Кореја некад све заједно (нас поробљене) не ослободи мука и патње?

ОДГОВОРИТЕ