Tramp od Putina da nauči pravila

Trampov instinkt je da radi sve suprotno od onog što je radio njego prethodnik Barak Obama - smatra bivši američki diplomata Džon Brejdi Kisling.

Svijet 15.04.2017 | 08:55
Tramp od Putina da nauči pravila
Donaldu Trampu nedostaje međunarodno iskustvo i na Moskvi i ostalima je da ga nauče pravilima igre, smatra bivši američki diplomata Džon Brejdi Kisling, koji upozorava američkog predsednika da ne ide u eskalaciju napetosti sa Rusijom.

Kisling za RT kaže da je Trampov instinkt da radi sve suprotno od onog što je radio njego prethodnik Barak Obama.

Kisling je jedan iz grupe od preko dvadesetak američkih obaveštajnih veterana koji su potpisali otvoreno pismo Trampu. U tom dokumentu, koji je objavljen nakon što su SAD lansirale rakete na vazduhoplovnu bazu u Siriji, oni su pozvali američkog predsednika da spreči dalju eskalaciju napetosti sa Rusijom zbog Sirije, što bi lako moglo dovesti no nuklearnog konflikta.

Prema njegovim rečima, cilj bi trebalo da bude naučiti Trampa, a Rusija mora da uradi više nego dosada da bi objasnila kako međunarodna zajednica može da uradi ono što je potrebno u Siriji.

– Vladimir Putin ima mnogo više iskustva i njegov rival će morati da nauči “pravila igre” - dodao je Kisling.

(Telegraf)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Росия

15.04.2017 06:59

Napoleon,hitler,osmanlije i sada nato ,svi oni su osvajanja završili kod Pravoslavaca i tamo hvala Bogu propali jer su ih Pravoslavci uništili.

ODGOVORITE
Name

Koo

15.04.2017 11:10

Hajd' sto je Napoleon, neka je, ali Hitler je zavrsio kod komunista a o Osmanlijama nisam nikad cuo da su ih Pravoslavci tukli?

Name

gle

15.04.2017 07:39

DA SU PAMETNI BORILI BI SE KO CE VISE ZASEATI ZITA

ODGOVORITE
Name

Dragutin

15.04.2017 07:41

Kakav Tramp,ne pita se on tu ništa,ima on iza sebe jevrejsko-masonski lobi koji mu govori šta da radi.Ne sme on bez njihovog odobrenja bilo šta da uradi. Uostalom kao i svi američki predsednici koji su do sada isto imali iza sebe te lobije.Oni stvaraju u svetu krize,ratove, sklapaju mir...Pa naši svi političari su pod njihovom kontrolom i svi sprovode ovde samo što im oni narede, pa vidite da nijednom političaru ne fali ništa ovde.Sve izbore u bivšim Balkanskim državama SAD organizuje na kojima naš narod samo tobože bira političare koje oni puste u opticaj,i naravno vlast uzimaju političari koje su oni amerikanci unapred odredili.To je posledica kolonijalne vladavine koju oni amerikanci vrše ovde na Balkanu,a i šire u regionu i ostalom porobljenom svetu.Mi obični ljudi tu zaista ništa ne možemo,a nikad nismo ni mogli.Jedino ako nas Severna Koreja nekad sve zajedno (nas porobljene) ne oslobodi muka i patnje?

ODGOVORITE