ПЛ БиХ - Обрадовић: Радник очекује бод(ове) у Мостару!

Фудбалери Радника у суботу у оквиру четвртог кола Лиге за шампиона Босне и Херцеговине гостују екипи Зрињског у Мостару.

Фудбал 15.04.2017 | 09:00
ПЛ БиХ - Обрадовић: Радник очекује бод(ове) у Мостару!
Зрињски је у прошлом колу изгубио прво мјесто на табели које је држао од првог кола, док је бијељински тим поразом на Градском стадиону од Слободе угрозио четврто мјесто, тако да обје екипе у овај меч улазе са великим мотивом.

„Очекује нас још једно тешко гостовање у Мостару. Цијеле недеље смо се спремали за утакмицу са Зрињским, а у утакмицу ћемо ући пуно свјежији него у претходном периоду. Такође, неколико повријеђених играча нам се враћа у састав, па ће тренер Небојша Милошевић имати већу могућност приликом избора. На терену ће нам недостајати Милош Зељковић, али смо до сада већ навикли да играмо ‚окрњеног‘ састава“, рекао је први стријелац Радника Марко Обрадовић.

Голгетер Радника очекује повољан резултат на стадиону „Под Бијелим бријегом“.

„Зрињском ће фалити неколико важних играча, а по мом мишљењу највећи хендикеп за њих ће бити одсуство нашег доскорашњег саиграча Слободана Јаковљевића, који је један од најбољих стопера у лиги. Ми ћемо покушати да искористимо неке слабости које Зрињски има, и надамо се да ћемо се из Мостара вратити непоражени“, додао је нападач Сембераца, а пренио клупски сајт.

Блаж Слишковић: Радник опасан као Сарајево и Жељо

„Радник је мање атрактиван од претходна два противника, али једнако квалитетан и опасан као Сарајево и Жељезничар. Бијељиници играју фудбал који може изненадити сваког противника и сигурно нас не чека лагана утакмица. Вјерујем да ћемо диктирати темпо и игру те да ћемо из такве игре створити већи број прилика, а надам се да ће и реализација напокон бити на жељеном нивоу. Више нисмо на првом мјесту, али и даље имамо само један циљ, а то је одбрана титуле“, подвукао је популарни Бака.

Утакмица Зрињски - Радник је на програму у суботу од 16:00.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар