Реал кренуо по Мбапеа, а у џаку носи 100.000.000 евра!

Флорентино Перез рекао "Купуј!"

Фудбал 16.04.2017 | 16:30
Реал кренуо по Мбапеа, а у џаку носи 100.000.000 евра!
Када Реал Мадрид неког жели да доведе, онда то обично успе да уради, јер мало је оних који су успели да одбију краљевски клуб. А Флорентино Перез, први човек Мадриђана, као један од главних приоритета у наредном периоду зацртао је Килијан Мбапе. Како преноси пословично добро обавештена Марка, Реалови скаути већ су направили комплетан извештај и представили га Перезу, а његов одговор могао би да се сведе у једну реч - “Купуј!“.

Његов план је да Мбапеа доведе следеће године, а за то ће Реал издвојити суму од 100.000.000 евра. За ову суму Кнежеви су спремни да продају суперталентованог нападача већ овог лета, с тим да у Реалу у овом тренутку сматрају да им је боља опција да се трансфер реализује нешто касније. Наравно, увек постоји опција да се уговор и потпише, на пример у јулу, а да Мбапе остане у Монако још неко време. Марка тврди и да млади фудбалер има велику жељу да пређе у редове краљевског клуба.

Предност Монака у овом тренутку је што нема финансијских проблема, а самим тим ни притисак да мора да пристане на цену која је нижа од оне зацртане. А чак и када би им хитно затребао новац челници Монака знају да пре Мбапеа могу да продаје неке друге играче као што су Томас Лемар, Тијему Бакајоко и Бенжамин Менди.

Иначе, у досадашњем току сезоне Мбапе је одиграо 34 утакмице и постигао 21 гол. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар