Real krenuo po Mbapea, a u džaku nosi 100.000.000 evra!

Florentino Perez rekao "Kupuj!"

Fudbal 16.04.2017 | 16:30
Real krenuo po Mbapea, a u džaku nosi 100.000.000 evra!
Kada Real Madrid nekog želi da dovede, onda to obično uspe da uradi, jer malo je onih koji su uspeli da odbiju kraljevski klub. A Florentino Perez, prvi čovek Madriđana, kao jedan od glavnih prioriteta u narednom periodu zacrtao je Kilijan Mbape. Kako prenosi poslovično dobro obaveštena Marka, Realovi skauti već su napravili kompletan izveštaj i predstavili ga Perezu, a njegov odgovor mogao bi da se svede u jednu reč - “Kupuj!“.

Njegov plan je da Mbapea dovede sledeće godine, a za to će Real izdvojiti sumu od 100.000.000 evra. Za ovu sumu Kneževi su spremni da prodaju supertalentovanog napadača već ovog leta, s tim da u Realu u ovom trenutku smatraju da im je bolja opcija da se transfer realizuje nešto kasnije. Naravno, uvek postoji opcija da se ugovor i potpiše, na primer u julu, a da Mbape ostane u Monako još neko vreme. Marka tvrdi i da mladi fudbaler ima veliku želju da pređe u redove kraljevskog kluba.

Prednost Monaka u ovom trenutku je što nema finansijskih problema, a samim tim ni pritisak da mora da pristane na cenu koja je niža od one zacrtane. A čak i kada bi im hitno zatrebao novac čelnici Monaka znaju da pre Mbapea mogu da prodaje neke druge igrače kao što su Tomas Lemar, Tijemu Bakajoko i Benžamin Mendi.

Inače, u dosadašnjem toku sezone Mbape je odigrao 34 utakmice i postigao 21 gol. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar