Сергеју дупло већа плата по новом уговору!

Лацио адекватно наградио младог Србина.

Фудбал 16.04.2017 | 14:30
Сергеју дупло већа плата по новом уговору!
Навијачи Лација не морају да брину, Сергеј Милинковић Савић је показао поштовање и оданост према римском клубу. Млади српски везиста је јуче потписао продужење уговор до 2022. године и тако ставио тачку на спекулације о одласку наредног лета у неки од великих европских клубова попут Јувентуса, Манчестер Јунајтеда или Челсија који су помињали као заинтересовани.

Један од најбољих српских фудбалера је показао завидну зрелост за своје године и остао чврсто на земљи упркос атрактивним мамцима са којим су га тестирали у последње време. Решио је да настави метеорски успон у дресу Лација и да у Риму постане вођа Небескоплавих пре него што закорачи ка неком већем клубу.

Лацио се потрудио да задржи Србина и блиндира га адекватним уговором. Милинковић Савићје добио дупло већу плату! Уместо досадашњих 750.000 евра годишње колико је зарађивао по писању римске Републике (Газета је тврдила 1.000.000 али више верујемо римској штампи), сада ће имати плату од 1.500.000 евра по сезони. Свакако, заслужено.

По новом уговору, попуалрни СМС ће постати други најплаћенији играч у клубу. Испред њега је само најбољи стрелац Ћиро Имобиле са годишњом платом од 2.000.000 евра. Следе Раду, Маркети и Биља са платом од 1.400.000 евра годишње, а преко милион по сезони имају и Де Фрај, Алберто, Кишна, Ђорђевић, Лулић, Андерсон, Пароло... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Влашић

16.04.2017 13:25

Одличан је. Универзалан и много ексцентричан фудбалер. У најмању руку вриједи и заслужује више од ових 1,5 милки по сезони. Многе тарабе узимају много веће новце ни за што..

ОДГОВОРИТЕ