Sergeju duplo veća plata po novom ugovoru!

Lacio adekvatno nagradio mladog Srbina.

Fudbal 16.04.2017 | 14:30
Sergeju duplo veća plata po novom ugovoru!
Navijači Lacija ne moraju da brinu, Sergej Milinković Savić je pokazao poštovanje i odanost prema rimskom klubu. Mladi srpski vezista je juče potpisao produženje ugovor do 2022. godine i tako stavio tačku na spekulacije o odlasku narednog leta u neki od velikih evropskih klubova poput Juventusa, Mančester Junajteda ili Čelsija koji su pominjali kao zainteresovani.

Jedan od najboljih srpskih fudbalera je pokazao zavidnu zrelost za svoje godine i ostao čvrsto na zemlji uprkos atraktivnim mamcima sa kojim su ga testirali u poslednje vreme. Rešio je da nastavi meteorski uspon u dresu Lacija i da u Rimu postane vođa Nebeskoplavih pre nego što zakorači ka nekom većem klubu.

Lacio se potrudio da zadrži Srbina i blindira ga adekvatnim ugovorom. Milinković Savićje dobio duplo veću platu! Umesto dosadašnjih 750.000 evra godišnje koliko je zarađivao po pisanju rimske Republike (Gazeta je tvrdila 1.000.000 ali više verujemo rimskoj štampi), sada će imati platu od 1.500.000 evra po sezoni. Svakako, zasluženo.

Po novom ugovoru, popualrni SMS će postati drugi najplaćeniji igrač u klubu. Ispred njega je samo najbolji strelac Ćiro Imobile sa godišnjom platom od 2.000.000 evra. Slede Radu, Marketi i Bilja sa platom od 1.400.000 evra godišnje, a preko milion po sezoni imaju i De Fraj, Alberto, Kišna, Đorđević, Lulić, Anderson, Parolo... 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vlašić

16.04.2017 13:25

Odličan je. Univerzalan i mnogo ekscentričan fudbaler. U najmanju ruku vrijedi i zaslužuje više od ovih 1,5 milki po sezoni. Mnoge tarabe uzimaju mnogo veće novce ni za što..

ODGOVORITE