Велики повратак Сеска Фабрегаса у Примеру?!

Опет „издаја“!

Фудбал 20.04.2017 | 21:00
Велики повратак Сеска Фабрегаса у Примеру?!
Мало Шпанија, мало Енглеска... И тако укруг. Сеск Фабрегас би наредног лета могао опет натраг у Шпанију. Али не у своју Барселону, већ у мадридски Атлетико, преносе каталонски медији и Евроспорт!

Фабрегас никако да се скраси на дужи период у неком клубу. Срце га је вукло да остави капитенску траку и статус прве звезде у Арсеналу и да се врати у Барселону. Међутим, у матичном клубу се није прославио иако је тај брак из љубави изгледао као идеалан спој. Када је отишао Гвардиола, отишле су и Сескове шансе да заврши каријеру у Каталонији. Вратио се у Лондону, али не у Арсенал већ у Челси што му навијачи некадашњег клуба нису опростили.

Сада би опет могао да начини неку врсту „издаје“ према Барсиним навијачима јер они тако доживљавају играње Каталонаца за Мадриђане.

Иако има уговор са Челсијом до лета 2019. године, Сеск размишља о одласку и понуди из Мадрида. Код Муриња је био стандардан и један од најзаслужнијих за освајање титуле, али га Конте баш и „не мирише“. Фабрегас је почео само девет утакмица као стартер у Премијер лиги ове сезоне, а само шест их је провео на терену свих 90 минута. Није задовољан тим статусом, а чини се да се то неће променити ни следеће сезоне јер Контепоред зацементираних Матића и Кантеа размишља о довођењу Најнголана или неког другог везисте.

Следећег месеца ће Фабрегас напунити 30 година и још једна сезона са статсуом прве резерве у Челсију би могла да утиче и на његову репрезентативну каријеру. Један је од вођа Црвене фурије, а да би задржао тај статус, морао би да има озбиљнију минутажу у клубу. Атлетико Мадрид је спреман да му понуди нешто тако. Наравно, под условом да му ТАС скине забреану за регистрацију нових играча. Симеоне је сложан са клупском намером да се понуди сарадња Фрабрегасу... Само још да Челси упали зелено светло.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар