Veliki povratak Seska Fabregasa u Primeru?!

Opet „izdaja“!

Fudbal 20.04.2017 | 21:00
Veliki povratak Seska Fabregasa u Primeru?!
Malo Španija, malo Engleska... I tako ukrug. Sesk Fabregas bi narednog leta mogao opet natrag u Španiju. Ali ne u svoju Barselonu, već u madridski Atletiko, prenose katalonski mediji i Evrosport!

Fabregas nikako da se skrasi na duži period u nekom klubu. Srce ga je vuklo da ostavi kapitensku traku i status prve zvezde u Arsenalu i da se vrati u Barselonu. Međutim, u matičnom klubu se nije proslavio iako je taj brak iz ljubavi izgledao kao idealan spoj. Kada je otišao Gvardiola, otišle su i Seskove šanse da završi karijeru u Kataloniji. Vratio se u Londonu, ali ne u Arsenal već u Čelsi što mu navijači nekadašnjeg kluba nisu oprostili.

Sada bi opet mogao da načini neku vrstu „izdaje“ prema Barsinim navijačima jer oni tako doživljavaju igranje Katalonaca za Madriđane.

Iako ima ugovor sa Čelsijom do leta 2019. godine, Sesk razmišlja o odlasku i ponudi iz Madrida. Kod Murinja je bio standardan i jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule, ali ga Konte baš i „ne miriše“. Fabregas je počeo samo devet utakmica kao starter u Premijer ligi ove sezone, a samo šest ih je proveo na terenu svih 90 minuta. Nije zadovoljan tim statusom, a čini se da se to neće promeniti ni sledeće sezone jer Kontepored zacementiranih Matića i Kantea razmišlja o dovođenju Najngolana ili nekog drugog veziste.

Sledećeg meseca će Fabregas napuniti 30 godina i još jedna sezona sa statsuom prve rezerve u Čelsiju bi mogla da utiče i na njegovu reprezentativnu karijeru. Jedan je od vođa Crvene furije, a da bi zadržao taj status, morao bi da ima ozbiljniju minutažu u klubu. Atletiko Madrid je spreman da mu ponudi nešto tako. Naravno, pod uslovom da mu TAS skine zabreanu za registraciju novih igrača. Simeone je složan sa klupskom namerom da se ponudi saradnja Frabregasu... Samo još da Čelsi upali zeleno svetlo.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar