Торесова порука Гризману: Не иди! Нигдје нећеш наћи ово што имаш у Атлетику!

Искусни нападач саветовао млађег колегу.

Фудбал 21.04.2017 | 08:00
Торесова порука Гризману: Не иди! Нигдје нећеш наћи ово што имаш у Атлетику!
Антоан Гризман је у овом тренутку међу три најтраженија фудбалера на свету. Ипак, његов саигач из мадридског Атлетика Фернандо Торес сматра да нема потребе да Француз напусти тај клуб како би постао истинска легенда.

Најупорнији у трци за Гризманов потпис су Манчестер Јунајтед и тренер Жозе Мурињо који је изгледа спреман да плати шта год да кошта.

“Где другде можеш да одеш, а да ти буде боље него у Атлетику? Нема много оваквих места на свету. Надам се да ће остати са нама заувек“, поручио је Торес саиграчу, а преноси Би-Би-Си.

Гризман је пре неколико дана постигао једини гол у победи Атлетика над Лестером у првом четвртфиналном мечу Лиге шампиона. Тренутно је и најбољи стрелац мадридских Јорганџија.

Торес каже и да је потпуно нормално што је Гризман привукао пажњу највећих европских клубова.

“Како и не би кад се ради о фудбалеру који ће постати један од најбољих на свету. Сви хоће да га доведу. Али у Атлетику се бори за титулу првака Шпаније, за трофеј Лиге шампиона. Нема ниједан разлог да иде“, закључио је Торес који је својевремено за 30.000.000 евра прешао у Ливерпул, а касније га је пут носио у Челси и Милан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар