Toresova poruka Grizmanu: Ne idi! Nigdje nećeš naći ovo što imaš u Atletiku!

Iskusni napadač savetovao mlađeg kolegu.

Fudbal 21.04.2017 | 08:00
Toresova poruka Grizmanu: Ne idi! Nigdje nećeš naći ovo što imaš u Atletiku!
Antoan Grizman je u ovom trenutku među tri najtraženija fudbalera na svetu. Ipak, njegov saigač iz madridskog Atletika Fernando Tores smatra da nema potrebe da Francuz napusti taj klub kako bi postao istinska legenda.

Najuporniji u trci za Grizmanov potpis su Mančester Junajted i trener Žoze Murinjo koji je izgleda spreman da plati šta god da košta.

“Gde drugde možeš da odeš, a da ti bude bolje nego u Atletiku? Nema mnogo ovakvih mesta na svetu. Nadam se da će ostati sa nama zauvek“, poručio je Tores saigraču, a prenosi Bi-Bi-Si.

Grizman je pre nekoliko dana postigao jedini gol u pobedi Atletika nad Lesterom u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona. Trenutno je i najbolji strelac madridskih Jorgandžija.

Tores kaže i da je potpuno normalno što je Grizman privukao pažnju najvećih evropskih klubova.

“Kako i ne bi kad se radi o fudbaleru koji će postati jedan od najboljih na svetu. Svi hoće da ga dovedu. Ali u Atletiku se bori za titulu prvaka Španije, za trofej Lige šampiona. Nema nijedan razlog da ide“, zaključio je Tores koji je svojevremeno za 30.000.000 evra prešao u Liverpul, a kasnije ga je put nosio u Čelsi i Milan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar