Енрике: Не сумњам у свој тим!

Тренер Барселоне гледа на реванш четвртфинала Лиге шампиона против Јувентуса са много више оптимизма него у уторак увече.

Фудбал 16.04.2017 | 13:00
Енрике: Не сумњам у свој тим!
Луис Енрике рекао је непосредно после пораза од Јувентуса (3:0) у Торину да је тешко веровати да ће Барселона у реваншу успети да надокнади заостатак, да би на конференцији за новинаре уочи првенствене утакмице против Сосиједада "променио плочу" и рекао да не сумња у потенцијал свог тима.

"Људи буквално схватају изјаве дате после меча, али оне су условљене оним што се догодило мало пре тога. Ја не жалим због своје изјаве у Торину, али сада кажем да не сумњам у потенцијал свог тима и да видим много могућности за реванш сусрет", изјавио је Енрике.

Слично реваншу осмине финала против Пари сен Жермена, када су Каталонци "јурили" 0:4, најавио је тоталну офанзиву.

"Преузећемо неопходне ризике, јер више немамо шта да изгубимо. Живимо од фудбала и добро знамо да ствари могу да се промене врло брзо. Сигуран сам да имамо шансу да се пласирамо у полуфинале, погледајте само шта се десило после Париза".

Барселона је у реваншу против "светаца" славила резултатом 6:1, постигавши чак три гола у последњих осам минута, укључујући судијску надокнаду времена. Тиме је постала први тим у историји Лиге шампиона који је надокнадио четири гола "минуса" из прве утакмице.

Општи је утисак да је Јувентус зрелија екипа од Парижана и да ће престизање ових 0:3 бити подједнако тежак задатак за Барсу.

Меч на Ноу Кампу заказан је за среду, 19. април.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар