Enrike: Ne sumnjam u svoj tim!

Trener Barselone gleda na revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa sa mnogo više optimizma nego u utorak uveče.

Fudbal 16.04.2017 | 13:00
Enrike: Ne sumnjam u svoj tim!
Luis Enrike rekao je neposredno posle poraza od Juventusa (3:0) u Torinu da je teško verovati da će Barselona u revanšu uspeti da nadoknadi zaostatak, da bi na konferenciji za novinare uoči prvenstvene utakmice protiv Sosijedada "promenio ploču" i rekao da ne sumnja u potencijal svog tima.

"Ljudi bukvalno shvataju izjave date posle meča, ali one su uslovljene onim što se dogodilo malo pre toga. Ja ne žalim zbog svoje izjave u Torinu, ali sada kažem da ne sumnjam u potencijal svog tima i da vidim mnogo mogućnosti za revanš susret", izjavio je Enrike.

Slično revanšu osmine finala protiv Pari sen Žermena, kada su Katalonci "jurili" 0:4, najavio je totalnu ofanzivu.

"Preuzećemo neophodne rizike, jer više nemamo šta da izgubimo. Živimo od fudbala i dobro znamo da stvari mogu da se promene vrlo brzo. Siguran sam da imamo šansu da se plasiramo u polufinale, pogledajte samo šta se desilo posle Pariza".

Barselona je u revanšu protiv "svetaca" slavila rezultatom 6:1, postigavši čak tri gola u poslednjih osam minuta, uključujući sudijsku nadoknadu vremena. Time je postala prvi tim u istoriji Lige šampiona koji je nadoknadio četiri gola "minusa" iz prve utakmice.

Opšti je utisak da je Juventus zrelija ekipa od Parižana i da će prestizanje ovih 0:3 biti podjednako težak zadatak za Barsu.

Meč na Nou Kampu zakazan je za sredu, 19. april.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar