Класнић огорчен: Боли ме што пишу глупости о мени!

Хрватски фудбалер Иван Класнић огорочен је на немачке медије јер погрешно преносе његово здравствено стање.

Фудбал 23.04.2017 | 12:00
Класнић огорчен: Боли ме што пишу глупости о мени!
О бившем фудбалеру Мајнца се доста пише и његове фотографије дијализе обишле су свет.

"Боли ме што се пишу глупости о мени, а немају појма што се догађа. Било би заиста лепо да се о томе достојанствено пише или да ме неко позове па сазна о чему је заиста реч", огорчен је 37-годишњи Класнић.

Његови здравствени проблеми почели су 2007. године. Прво му је транспантиран мајчин бубрег, али је његово тело одбацило орган после чега је уследила друга трансплантација – очев бубрег. Нажалост, ни она није успела, па сада чека и трећу трансплатацију.

О својој борби с болешћу говорио је за хрватске медије.

"Све је у реду. Борим се, ситуација је таква и прилагодио сам се. Трипут недељно идем на дијализу. Шта друго могу него позитивно да размишљами? Верујем да ће све ово проћи, а највећу снагу дају ми поодица и кћеркица Фабијана", рекао је бивши хрватски репрезентативац.

У Хрватској је присуствовао дербију и није био задовољан квалитетом меча.

"Разочаран сам квалитетом фудбала. Ријека је била боља, Динамо се само бранио и једва је долазио до даха . Само индивидуалним квалитетом Сноуданија постигли су тај погодак. Једна утакмица не мора да значи ништа. Гледао сам играче јер се бавим менаџерским послом, али не могу рећи да ме је неко одушевио. Одлгедао сам цео меч и квалитет игре ме је разочарао. Франко Андријашевић је постигао леп гол , заблистао је ове сезоне, али нека дуги суде о томе да ли је играч за репрезентацију", рекао је Класнић, који је баш с хрватском репрезентацијом проживео најјелпше и најтужније тренутке.

"Утакмице с Турском се увиек сетим. Мислим да је то био и мој и наш и топ и флоп. Данашња репрезентација ми страшно добро изгледа. За прави резултат нам само треба велика жеља за победом и велико заједништво. Што се играча тиче, ту нема проблема. Хрватска има играчине!", рекао је Класнић.

Када је завршавао каријеру, често се причало о неком трансферу у ХНЛ.

"Могу људи причати што желе, али ја сам своје одрадио и поносан сам на све што сам постигао. Сада је време за друге", закључио је Класнић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар