Klasnić ogorčen: Boli me što pišu gluposti o meni!

Hrvatski fudbaler Ivan Klasnić ogoročen je na nemačke medije jer pogrešno prenose njegovo zdravstveno stanje.

Fudbal 23.04.2017 | 12:00
Klasnić ogorčen: Boli me što pišu gluposti o meni!
O bivšem fudbaleru Majnca se dosta piše i njegove fotografije dijalize obišle su svet.

"Boli me što se pišu gluposti o meni, a nemaju pojma što se događa. Bilo bi zaista lepo da se o tome dostojanstveno piše ili da me neko pozove pa sazna o čemu je zaista reč", ogorčen je 37-godišnji Klasnić.

Njegovi zdravstveni problemi počeli su 2007. godine. Prvo mu je transpantiran majčin bubreg, ali je njegovo telo odbacilo organ posle čega je usledila druga transplantacija – očev bubreg. Nažalost, ni ona nije uspela, pa sada čeka i treću transplataciju.

O svojoj borbi s bolešću govorio je za hrvatske medije.

"Sve je u redu. Borim se, situacija je takva i prilagodio sam se. Triput nedeljno idem na dijalizu. Šta drugo mogu nego pozitivno da razmišljami? Verujem da će sve ovo proći, a najveću snagu daju mi poodica i kćerkica Fabijana", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

U Hrvatskoj je prisustvovao derbiju i nije bio zadovoljan kvalitetom meča.

"Razočaran sam kvalitetom fudbala. Rijeka je bila bolja, Dinamo se samo branio i jedva je dolazio do daha . Samo individualnim kvalitetom Snoudanija postigli su taj pogodak. Jedna utakmica ne mora da znači ništa. Gledao sam igrače jer se bavim menadžerskim poslom, ali ne mogu reći da me je neko oduševio. Odlgedao sam ceo meč i kvalitet igre me je razočarao. Franko Andrijašević je postigao lep gol , zablistao je ove sezone, ali neka dugi sude o tome da li je igrač za reprezentaciju", rekao je Klasnić, koji je baš s hrvatskom reprezentacijom proživeo najjelpše i najtužnije trenutke.

"Utakmice s Turskom se uviek setim. Mislim da je to bio i moj i naš i top i flop. Današnja reprezentacija mi strašno dobro izgleda. Za pravi rezultat nam samo treba velika želja za pobedom i veliko zajedništvo. Što se igrača tiče, tu nema problema. Hrvatska ima igračine!", rekao je Klasnić.

Kada je završavao karijeru, često se pričalo o nekom transferu u HNL.

"Mogu ljudi pričati što žele, ali ja sam svoje odradio i ponosan sam na sve što sam postigao. Sada je vreme za druge", zaključio je Klasnić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar