Јевтовић: Нека бољи побиједи у дербију

Фудбалер Партизана Марко Јевтовић верује да ће сваки играч "погинути" на терену у мечу са Црвеном звездом.

Фудбал 15.04.2017 | 22:30
Јевтовић: Нека бољи побиједи у дербију
Два омражена ривала састају се у уторак од 17:30 на стадиону "Рајко Митић", трећи пут ове сезоне, а 154. у историји, у првом колу плеј-офа Суперлиге Србије.

Звезда је лидер СЛ са три бода више од Партизана, па су црно-бели под императивом победе на овом гостовању.

"Покушаћемо да се спремимо што боље, знамо шта све носи та утакмица. Наше је да погинемо на терену, сигуран сам да ће сваки играч то и учинити, па нека само терен одлучи. Онај ко буде бољи нека и победи", рекао је Јевтовић.

Партизан је у четвртак први пут славио у Новом Пазару, а Јевтовић је поставио коначних 3:1 у надокнади времена, против бившег клуба.

"Стварно сам леп период провео у том клубу, био сам део екипе која је редјала најбоље резултате у историји клуба. Заиста сам пријатно био изненадјен начином на који су ме испратили са загревања. Када сам постигао гол цео стадион је аплаудирао и нисам могао другације да реагујем из поштовања према њима, него сам им узвратио, а са друге стране сам био неизмерно срећан јер смо решили утакмицу", рекао је Јевтовић.

Црно-бели су у серији од 27 утакмица без пораза.

"Од када сам дошао у клуб јасно ми је стављено до знања да јуче не постоји, ми живимо за данас и за сутра. Колики год да је број добијених утакмица није довољно и увек мора још", рекао је Јевтовић.

У пратходна два овосезонска меча Партизан није поражен од Звезде, славио је на свом терену јесенас 1:0, док је пре месец дана на "Митићу" било 1:1.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар